(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluneuvojia finanssi- ja vakuutusalalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakaspalveluneuvojia finanssi- ja vakuutusalan asiakkaillemme pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti puhelimitse ja verkkokanavia pitkin tapahtuvaa asiakaspalvelua.

Toivomme sinulta kiinnostusta finanssi- ja vakuutusalaa kohtaan sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Erityisesti kokemus call / contact center - tai puhelintyöstä auttaa sinua tehtävässä menestymisessä. Olet asiakaspalveluhenkinen, ongelmanratkaisukykyinen ja tehokas, ja pysyt rauhallisena myös haastavissa asiakaspalvelutilanteissa. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja omaksut nopeasti uusia asioita ja järjestelmiä. Käytät työssäsi sujuvasti suomen ja englannin kieliä. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksesi, muttei ole kaikissa tehtävissä välttämättömyys. 

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa asiakaspalvelutehtävissä finanssi- ja vakuutusalla. Mikäli kiinnostuit, lähetä pikaisesti hakemuksesi palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan cv. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on 18.3.2018. Lisätietoja antaa Maiju Pussinen sähköpostitse, maiju.pussinen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Asiakaspalveluneuvojia finanssi- ja vakuutusalalle


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Maiju Pussinen


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO