(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluneuvoja
Go On Helsinki & Vantaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020
Haemme nyt asiakkaallemme Helsingissä sijaitsevaan toimipisteeseen

5 ASIAKASPALVELUNEUVOJAA

osa-aikaiseen työsuhteeseen asiakaspalvelu- sekä toimistotyöhön.
Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja chatin yli, tilausasiakaspalveluiden vikapalveluiden hoito, asiakastiedusteluihin vastaaminen ja muut asiakkaiden sopimuksien hoitoon liittyvät työtehtävät sekä suomen että ruotsin kielellä.

Asiakkailta tulevat kysymykset liittyvät usein tuotteiden ominaisuuksiin, sopimus -ja laskutusasioihin ja näiden lisäksi hoidat myös vikatilanteet, ystävällisesti ja asiakaslähtöisesti.

Toivoisimme sinulta kaupallisen alan koulutusta, aiempaa asiakaspalvelukokemusta sekä suomen ja ruotsin kielitaitoa.
Olet asiakaslähtöisellä asenteella varustettu tarkka, joustava, kärsivällinen ja oppimishaluinen tekijä, jolla pysyvät langat käsissä kiireenkin keskellä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä omaksut uudet järjestelmät nopeasti.

Tarjoamme sinulle joustavan työn n.12h/vko, ammattitaitoisen tiimin tuen ja uudet työskentelytilat Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Työ on 2-vuorotyötä ja työaikasi sijoittuvat klo 8-22 välille.

Mikäli kiinnostuit ja tunnistit itsesi, hae heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä.
Työt alkavat 27.4 kattavalla noin viikon kestävällä koulutusjaksolla.

Lisätietoja tarvittaessa antaa arkisin klo 8.30-16.30 Go Onin tiimi p. 020 779 8893 tai helsinki@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).