(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluneuvoja
Go On Helsinki & Vantaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020
Haemme nyt asiakkaallemme Helsingissä avattavaan uuteen toimipisteeseen

6 ASIAKASPALVELUNEUVOJAA

kokoaikaiseen työsuhteeseen asiakaspalvelu- sekä toimistotyöhön.
Tehtäviisi kuuluvat energia-alan asiakkuuteen liittyvä asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta sekä suomen että ruotsin kielellä.

Asiakkailta tulevat kysymykset liittyvät usein tuotteiden ominaisuuksiin, sopimus -ja laskutusasioihin ja näiden lisäksi hoidat myös vikatilanteet, ystävällisesti ja asiakaslähtöisesti.

Toivoisimme sinulta kaupallisen alan koulutusta, aiempaa asiakaspalvelukokemusta sekä suomen ja ruotsin kielitaitoa.
Olet asiakaslähtöisellä asenteella varustettu tarkka, kärsivällinen ja oppimishaluinen tekijä, jolla pysyvät langat käsissä kiireenkin keskellä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä omaksut uudet järjestelmät nopeasti.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan energia-alalle sekä kokoaikaisen työn, ammattitaitoisen tiimin tuen ja uudet työskentelytilat Helsingissä.
Työaikasi sijoittuvat arkisin klo 8-18 välille.

Mikäli kiinnostuit ja tunnistit itsesi, hae heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä.
Työt alkavat 10.3. kattavalla koulutusjaksolla, mikä järjestetään asiakkaan päätoimipisteessä Varkaudessa.

Lisätietoja tarvittaessa antaa arkisin klo 8.30-16.30 Maria Pelkonen p. 0403522846 tai maria.pelkonen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja www.go-on.fi.