(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluneuvoja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Haemme nyt asiakaspalveluneuvojia Helsingin Länsi-Pasilaan!

Etsimme asiakkaallemme palveluneuvojia 5.8. alkavaan työsuhteeseen. Tarjolla on huippu työpaikka mahtavassa tiimissä, sillä asiakkaamme on voittanut Vuoden Contact Center 2018 -palkinnon.

Työtehtävän kuvaus

Palveluneuvojana palvelet asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin välityksellä tarjoamalla asiakkaille onnistuneita asiakaspalvelukokemuksia. Huomioithan, että tehtävä ei ole uusasiakasmyyntiä, vaan palveluneuvoja vastaa asiakasyrityksen puhelinlinjaan ja kartoittaa asiakkaan tarpeiden mukaiset ratkaisut. Tehtävänä on vastata asiakkaiden puheluihin, esim. laskutukseen, tilauksien keskeytykseen, digimainontaan ja jakeluhäiriöihin liittyen. Työajat sijoittuvat arkisin 6-17 välille ja la-su klo 7-11 välille. Työpaikka sijaitsee Helsingin Länsi-Pasilassa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.  

Tarjoamme sinulle:

- 6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen pystyt työllistymään vakinaiseksi asiakkaamme listoille
- Työaika 20-37,5 h/viikko
- Monipuoliset työtehtävät
- Motivoivan bonusjärjestelmän
- Saat työhösi tarvittavan koulutuksen, tuen ja jatkuvan valmennuksen

Odotamme sinulta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä ja luontevaa ongelmanratkaisukykyä
- Hyviä tietokoneen peruskäyttötaitoja ja nopeaa oppimiskykyä
- Katsomme eduksi myös aiemman työkokemuksen asiakaspalvelu- ja myyntityöstä
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Lisäkysymyksiä tehtävästä voit esittää numeroon 040 689 3200.

 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. -