(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluneuvoja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Asiakkaamme Tampereelta etsii nyt palveluneuvojia työskentelemään  laadukkaan asiakaspalvelun parissa contac centerissä!

Työtehtävät pitävät sisällään puheluiden vastaanottamista, asiakaspalvelua ja tietojen talletusta, sekä mahdollisesti asiakaspalvelua myös sähköpostin ja chatin välityksellä. Työpaikka sijaitsee Tampereen keskusta-alueella viihtyisissä toimistotiloissa. 

Ihannehakijamme on asiakaspalvelusta ja toimistotyöstä kiinnostunut tiimipelaaja, jonka iloinen asenne ei hyydy tiukassakaan asiakaspalvelutilanteessa. Hakijalla tulisi olla mielellään jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta kokemustakin tärkeämpi asia on positiivinen asenne.

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkan, kannusteet, mukavan työyhteisön, perehdytyksen työtehtävään, sekä työterveyshuollon. Työ alkaa palkallisella perehdytyksellä, ja on aluksi määräaikainen. Hyville tekijöille töitä on tarjolla pidemmäksikin aikaa. Työvuorot sijoittuu arkisin klo 8-20, sekä lauantaisin klo 8-16.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja saat puhelimitse numerosta 040 689 3200.