(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluneuvoja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2017

Asiakkaamme Tampereelta etsii nyt asiakaspalvelusta kiinnostuneita palveluneuvojia!

Työtehtävät pitävät sisällään puheluiden vastaanottamista, asiakaspalvelua, tietojen talletusta ja yleisiä toimiston  työtehtäviä contac centerissä.

Ihannehakijamme on asiakaspalvelusta ja toimistotyöstä kiinnostunut tiimipelaaja, jonka iloinen asenne ei hyydy tiukassakaan asiakaspalvelutilanteessa. Hakijalla tulisi olla mielellään jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta kokemustakin tärkeämpi asia on positiivinen asenne.

Työpaikka sijaitsee Tampereen keskusta-alueella viihtyisissä toimistotiloissa. Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkan, kannusteet, mukavan työyhteisön, perehdytyksen työtehtävään, työterveyshuollon sekä vaihtelevia työtehtäviä. Työ alkaa palkallisella perehdytyksellä ja on aluksi määräaikaisuus. Hyville tekijöille töitä on tarjoolla pidemmäksikin aikaa. Työvuorot sijoittuu arkisin klo 8-20, sekä lauantaisin klo 8-16.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja saat puhelimitse numerosta 040 689 3200.