(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluneuvoja Teleperformance Klarna
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Asiakaspalveluhenkinen tehopakkaus, etsimme sinua!

Etsimme nyt asiakkaallemme Teleperformancelle Tampereen keskustaan palveluneuvojia Klarnan positiiviseen asiakaspalvelutiimiin!

Asiakaspalvelussa Klarnan asiakkaat ovat sinuun yhteydessä erilaisten sähköisten palvelukanavien kautta, kuten puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Palvelukanava voi vaihtua päivän aikana useaankin otteeseen, joten mukaudut nopeasti muutoksiin ja nautit hektisestä työtahdista. Tehtävänäsi on tuottaa asiakkaalle paras mahdollinen, odotukset ylittävä asiakaspalvelukokemus. Tueksesi saat rempseän ja iloisen ryhmän sekä helposti lähestyttävien, ammattimaisten esimiesten tuen. 

Työt alkavat palkallisella koulutuksella lokakuun puolivälissä. Työsuhde alkaa 15.11.2019 - 15.3.2020, jonka jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet vakinaistua asiakasyritykseemme. Työtä tehdään arkisin kello 8.00-18.15 välillä, lisäksi Klarnassa toimii 24/7- chat-palvelu, jossa katsotaan eduksi valmius tehdä vuoroja välillä 6-14, 14-22, 22-06. Koulutusjakson ajan töitä tehdään kello 09-17.

Edellytämme sinulta

 - Olet ahkera tehopakkaus, joka auttaa tarvittaessa työkavereitaan 
 - Olet Asiakaspalvelija isolla A:lla. Sinulle on kunnia-asia, että asiakas saa sinulta maailman parasta palvelua!
 - Pystyt soveltamaan saamasi koulutusta ratkaistaksesi asiakkaan ongelman mahdollisimman nopeasti ja ystävällisesti 
 - Olet oma-aloitteinen ja positiivinen tiimipelaaja 
 - Sinulla on hyvät tietokoneen peruskäyttötaidot 
 - Opit helposti uusia järjestelmiä
 - Katsotaan eduksi valmius 24/7- vuoroihin
 - Puhut ja kirjoitat erinomaista suomea 
 - Englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaamisesi on hyvällä tasolla, sillä keskustelet 
 - Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi


Tarjoamme sinulle

Viihtyisät toimitilat Tampereen keskustassa, työehtosopimuksen mukaisen peruspalkan ja tuloksesi mukaisen bonuksen sekä suuren joukon energisiä ja avuliaita työkavereita. Hyvät etenemismahdollisuudet niin Suomessa kuin maailmalla ja mahdollisuus kehittyä globaaleiden koulutusohjelmiemme kautta.


Kiinnostuitko?

Mikäli asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja monipuoliset työtehtävät kiinnostavat, lähetä hakemuksesi ripeästi osoitteessa www.uniflex.fi ja liitä mukaan myös CV:si. Lisätietoja antaa HR konsultti Laura Honkanen 050 537 4289 tai sähköpostitse laura.honkanen@uniflex.fi.