(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluneuvoja - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018
Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja, jolla on toimintaa Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Virossa. Nets konsernissa työskentelee kaikkiaan 2700 asiantuntijaa, joista reilu 500 Suomessa. Etsimme yhteistyössä Netsin kanssa joustavaa, reipasta ja asiakaslähtöistä ruotsin kielen taitoista Contact Center asiakaspalveluneuvojaa Helsingin Vallilaan. Työsuhde on puolitoista vuotta kestävä määräaikaisuus yhteistyössä Eilakaislan kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa 2018.

Tehtäviisi kuuluvat

asiakkaiden yhteydenottoihin vastaaminen Contact Center -ympäristössä. Tärkein tehtäväsi on asiakkaidemme erinomainen ja asiantunteva palveleminen puhelimitse sekä sähköpostilla tuotteisiimme liittyen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja hyvää palveluasennetta. Vahvan suomen ja ruotsin kielen taidon lisäksi hyvä englannin kielen taito on eduksesi. Täsmällisyys, joustava asenne sekä luontainen innokkuus palvella asiakasta on avain menestykseen tässä tehtävässä. Katsomme myös eduksesi kehitysmyönteisyyden työtehtävän jatkuvan kehityksen ja laadun varmistamiseksi. Asiakaspalvelu onkin Netsin keskeisiä vahvuuksia ja tarjoamme jatkuvasti asiantuntevaa sekä laadukasta palvelua asiakkaillemme.

Tarjoamme sinulle

erinomaisen mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä yrityksessä osana asiantuntevaa ja menestyksekästä tiimiä, hyvässä työilmapiirissä. Työ on itsenäistä, mutta tiimin tuki on aina lähellä. Yrityksessä vallitsee avoin yrityskulttuuri ja vahva me-henki. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa pikaisesti. Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuajalla.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 31.8.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.