(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluneuvoja Gigantin Customer Care Centeriin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019
Etsitkö omaa huippuduuniasi talvelle, ponnahduslaudaksi tulevaisuuden haasteisiin tai pidempää työuraa Gigantin huipputiimissä? Haemme myynnillisiä asiakaspalvelijoita Gigantin valtakunnalliseen asiakaspalvelukeskukseen. Gigantilla työskentelet osana energistä ja avointa työporukkaa. Pääset haastamaan itseäsi tavoitteellisessa ympäristössä osaavien esimiesten ja kollegoiden tukemana. Gigantti yrityksenä tarjoaa sinulle monipuoliset työtehtävät, joustavan työvuorosuunnittelun, motivoivan bonusjärjestelmän sekä hyvät etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä! Älä odottele hakemuksesi kanssa, vaan hae jo tänään!
KUVAUS
Asiakaspalveluneuvojana pääset osaksi tehokasta asiakaspalvelutiimiä, jossa työtehtävänäsi on ottaa vastaan asiakkaiden puheluita ja kartoittaa asiakkaiden tarpeet, ratkaista heidän huoliaan liittyen esimerkiksi ostetun tuotteen tyytyväisyyteen, vaihdettuun tuotteeseen tai kuljetukseen. Puhelimen lisäksi palvelet asiakkaita myös chatissa sekä sähköpostitse. Pääset kartuttamaan kokemustasi monipuolisissa tehtävissä sekä vastaamaan asiakaskontakteista kokonaisvaltaisesti.

Gigantilla panostetaan työviihtyvyyteen ja se näkyy myös palautteessa, jota olemme saaneet nykyisiltä sekä entisiltä Gigantin työntekijöitä. Tässä muutamia kommentteja Giganttilaisilta:

Työporukka keräsi pisteet tästä - kun on hyvä jengi ja reilu ilmapiiri, niin viihtyy, hyvin on viihdytty ja ikävä lähteä.

Erinomainen ja ystävällinen ilmapiiri sekä avoin kulttuuri.

Työtehtävät ollut mielenkiintoisia, jotka oppi paremmin ajan kanssa.

Aivan huippu esimiestiimi täällä ja sille isot peukut.

Tarjoamme


* Viihtyisän ja avoimen työympäristön
* Hyvät kehittymismahdollisuudet organisaation sisällä
* Joustavan työvuorosuunnittelun
* Kattavan perehdytyksen työtehtäviin


Katso videolta, miksi työskennellä Gigantilla!Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse sekä chat-palvelun kautta
* Asiakkaiden ongelmatilanteiden ratkaisu
* Myyntitehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Iloinen, energinen ja ulospäinsuuntautunut persoona
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsi katsotaan eduksi
* Asiakaspalveluhenkinen sekä myynnillinen työote


Muuta tietoa


* Aloitus: 05.11.2019
* Kesto: 15.1.2020, jatko mahdollinen
* Sijainti: Helsinki
* Työmäärä: 30h/vk
* Työaika: klo 8-21 välillä (n. 6h/päivä), myös viikonloppuisin
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Gigantti Oy Ab:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Haun eteneminen:

12.9.19 Haku aukeaa ja lähetämme kutsun kaikille hakijoille henkilöarviointitestiin

18.9- 11.10.2019 haastattelut Academic Workilla

18.10.2019 Haastattelut Gigantilla

05.11.2019 Aloitus & 2 viikon kokoaikainen perehdytysjakso

Lähetäthän hakemuksesi sisään jo tänään ja vinkkaa myös kaverille tästä mahdollisuudesta!

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme Gigantti Oy Ab on Suomen suurin kodinelektroniikan jälleenmyyjä. Yrityksen palveluksessa työskentelee liki 1 000 henkilöä 40 myymälässä, yritysmyynnissä, Customer Care Centerissä sekä internetkaupassa.