(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluneuvoja, Canal Digital
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Asiakaspalveluhenkinen tehopakkaus, etsimme sinua!

Etsimme nyt asiakkaallemme Teleperformancelle Tampereen keskustaan kolmea (3) palveluneuvojaa Canal Digitalin energiseen asiakaspalvelutiimiin!

Asiakaspalvelussa Canal Digitalin asiakkaat ovat sinuun yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa laskutukseen ja tekniikkan liittyvät kysymykset. Mukaudut nopeasti muutoksiin ja nautit hektisestä työtahdista. Lisäksi koet lisämyynnin tärkeäksi osaksi onnistunutta asiakaspalvelukokonaisuutta, joten myyntihenkisestä asenteesta on hyötyä!

Tehtävänäsi on tuottaa asiakkaalle paras mahdollinen, odotukset ylittävä asiakaspalvelukokemus. Olet sosiaalinen tiimipelaaja etkä pelkää tehdä nopeita ratkaisuja asiakkaiden ongelmien selvittämiseksi. Työssäsi tulet käyttämään useita erinäisiä IT-järjestelmiä, joten odotamme sinulta nopeaa oppimiskykyä ja hyviä tietokoneen peruskäyttötaitoja. Katsomme eduksi myös aiemman työkokemuksen puhelin- ja asiakaspalvelutyöstä.  

Työt alkavat palkallisella koulutuksella 2.9.2019. Työsuhde on alkuun määräaikainen 8 kk, jonka jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakasyritykseemme. Työtä tehdään ma - pe kello 8-20 välillä, lauantaisin klo 9 -16. Koulutusjakson ajan töitä tehdään kello 09-17.

Edellytämme sinulta

 - Olet ahkera tehopakkaus, joka auttaa tarvittaessa työkavereitaan
 - Olet Asiakaspalvelija isolla A:lla. Sinulle on kunnia-asia, että asiakas saa sinulta maailman parasta palvelua!
 - Pystyt soveltamaan saamasi koulutusta ratkaistaksesi asiakkaan ongelman mahdollisimman nopeasti ja ystävällisesti 
 - Olet oma-aloitteinen ja myyntihenkinen tiimipelaaja 
 - Sinulla on hyvät tietokoneen peruskäyttötaidot 
 - Opit helposti uusia järjestelmiä
 - Puhut ja kirjoitat erinomaista suomea 
 - Englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaamisesi on hyvällä tasolla 
 - Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi


Tarjoamme sinulle

Saat tueksesi rempseän ja iloisen ryhmän sekä helposti lähestyttävien, ammattimaisten esimiesten tuen. Pääset tekemään töitä viihtyisiin toimitiloihin Tampereen keskustassa, työehtosopimuksen mukaisen peruspalkan ja tuloksesi mukaisen bonuksen sekä suuren joukon energisiä ja avuliaita työkavereita. Hyvät etenemismahdollisuudet niin Suomessa kuin maailmalla ja mahdollisuus kehittyä globaaleiden koulutusohjelmiemme kautta.


Kiinnostuitko?

Mikäli asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja monipuoliset työtehtävät kiinnostavat, lähetä hakemuksesi ripeästi osoitteessa www.uniflex.fi ja liitä mukaan myös CV:si. 


Lisätietoja

Laura Honkanen 
HR konsultti
Uniflex Suomi Oy, Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsinki 
050 537 4289 
laura.honkanen@uniflex.fi