(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun tähtipelaaja!
IPF Digital Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Onko laadukas asiakaspalvelun tuottaminen intohimosi? Löytyykö sinulta jo hiukan kokemusta asiakaspalvelusta tai myynnistä, mutta janoat oppia lisää? Hienoa, jatka lukemista!

Asiakkaamme IPF Digital Finland Oy etsii tiimiinsä kahta asiakaspalvelun tähtipelaajaa Helsinkiin vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

IPF Digital Finland Oy on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö, ja Suomen asiakaspalvelutiimi tällä hetkellä työskentelee Helsingin ydinkeskustan toimistossa. Kesän aikana toimisto siirtyy uusiin viihtyisiin tiloihin hyvien kulkuyhteyksien päähän Sörnäisiin.

Työ alkaa mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä, toivottavasti jo toukokuun aikana. Työsuhde solmitaan IPF Digital Finland Oy:n kanssa. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin kello 8-17 välille. Tehtävä alkaa kattavalla perehdytyksellä. IPF Digital Finland Oy on kasvava ja kansainvälinen rahoitusalan konserni, jossa taatusti pääset mielenkiintoisten tehtävien pariin. Tarjoamme osaavan tiimin ja kiinnostavan alan lisäksi kilpailukykyisen palkan ja mukavat työkamut.

Sinulleko?

Asiakaspalvelutiimi käsittelee puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta tulevia asiakkaiden yhteydenottoja ja tuottaa samoissa kanavissa asiakkaalle laadukasta tuote- ja palveluneuvontaa. Oleellisena osana tiimin työtä on asiakkaan tilanteen laadukas kartoitus ja parhaan mahdollisen palvelukokemuksen tuottaminen. Asiakkaan tarpeita analysoidaan tapauskohtaisesti ja tarjotaan tilanteeseen soveltuvat tuotteet sekä palvelut. Tahto aidosti ymmärtää asiakasta, on tärkeä ominaisuus asiakaspalvelijan roolissa. Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti sähköpostin ja online-chatin välityksellä, mutta tarvittaessa tuet myös puhelinasiakaspalvelussa. Kaikki nämä tehtävät odottavat myös uutta tiimiläistä, eli ehkä sinua!

Voit olla taustaltasi uraasi aloittava palvelualan ammattilainen tai kokeneempi konkari. Ovathan IT-taitosi ajan tasalla ja kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi? Tahdomme ehdottomasti tutustua sinuun! Arvostamme kovasti oma-aloitteisuutta, hyviä kommunikointitaitoja, tuloshakuisuutta, kykyä työskennellä nopeatempoisessa ympäristössä sekä halua oppia uutta!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille alla olevan linkin kautta järjestelmästämme, niin tutustutaan! Olethan nopea, edistämme rekrytointia jo hakuajalla. Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, ota rohkeasti yhteyttä Baronan Piiaan: Piian tavoitat numerosta 050 506 5144.