(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun tähtiä aulapalveluihin Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Etsimme ihmisten kohtaamisen ammattilaisia asiakkaamme pääkonttorille Helsinkiin. Jos hyvä asiakaspalvelu on sinun juttusi jatka lukemista ja tule tiimiimme   AULAPALVELUHENKILÖKSI   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Kerrotaan heti alkuun, että tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen arki- ja päivätyön Helsingin keskustan tuntumassa. Tulevaan työpaikkaasi on hyvät kulkuyhteydet. Työpäiväsi alku- ja päättymisajankohta vaihtelee pääsääntöisesti kello 7-17 välillä. Toivomme sinulta kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen, sillä ajoittain osallistut esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen.   Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja pitävät sisällään vieraiden vastaanottoa ja neuvontaa. Huolehdit, että aulatilat pysyvät siisteinä ja teet säännöllisesti tarkastuskierroksia myös muissa tiloissa, kuten neuvotteluhuoneissa. Toimit yhteyshenkilönä siivoukseen, kiinteistönhuoltoon ja sisäisiin muuttoihin. Lisäksi aulapalveluissa töihisi kuuluu erilaisten avainten ja kulkukorttien hallinnointia.   Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Tämän työn ytimessä ovat ihmiset ja aito asiakaspalveluasenteesi. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi aulapalveluista, hotellin vastaanotosta tai toimistoassistentin töistä, ja käytät sujuvasti tavallisimpia toimisto-ohjelmia. Osaat käyttää AV-laitteita ja opastaa muita niiden toimintoihin. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Eduksesi katsomme ruotsin kielen taidon. Olet työotteiltasi huolellinen ja luotettava. Työskentelet osana isompaa tiimiä, ja toivommekin, että olet kiva työkaveri, joka tietää että tiimi onnistuu yhdessä.   Miten ja milloin voit hakea tehtävään?
Tehtävään voit hakea heti hakulomakkeella tai viimeistään 8.3. mennessä. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi sekä hakukirjeen. Pidämme ensimmäiset haastattelut 16.3.   Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa mielellään arkisin kello 8-10  palvelupäällikkö Raija Peltomaa p. 010 2343 488.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.