Asiakaspalvelun tähtiä aulapalveluihin Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Etsimme ihmisten kohtaamisen ammattilaisia asiakkaamme pääkonttorille Helsinkiin. Jos hyvä asiakaspalvelu on sinun juttusi jatka lukemista ja tule tiimiimme
 
AULAPALVELUHENKILÖKSI
 
Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Kerrotaan heti alkuun, että tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen arki- ja päivätyön Helsingin keskustan tuntumassa. Tulevaan työpaikkaasi on hyvät kulkuyhteydet. Työpäiväsi alku- ja päättymisajankohta vaihtelee pääsääntöisesti kello 7-17 välillä. Toivomme sinulta kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen, sillä ajoittain osallistut esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen.
 
Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja pitävät sisällään vieraiden vastaanottoa ja neuvontaa. Huolehdit, että aulatilat pysyvät siisteinä ja teet säännöllisesti tarkastuskierroksia myös muissa tiloissa, kuten neuvotteluhuoneissa. Toimit yhteyshenkilönä siivoukseen, kiinteistönhuoltoon ja sisäisiin muuttoihin. Lisäksi aulapalveluissa töihisi kuuluu erilaisten avainten ja kulkukorttien hallinnointia.
 
Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Tämän työn ytimessä ovat ihmiset ja aito asiakaspalveluasenteesi. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi aulapalveluista, hotellin vastaanotosta tai toimistoassistentin töistä, ja käytät sujuvasti tavallisimpia toimisto-ohjelmia. Osaat käyttää AV-laitteita ja opastaa muita niiden toimintoihin. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Eduksesi katsomme ruotsin kielen taidon. Olet työotteiltasi huolellinen ja luotettava. Työskentelet osana isompaa tiimiä, ja toivommekin, että olet kiva työkaveri, joka tietää että tiimi onnistuu yhdessä.
 
Miten ja milloin voit hakea tehtävään?
Tehtävään voit hakea heti hakulomakkeella tai viimeistään 8.3. mennessä. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi sekä hakukirjeen. Pidämme ensimmäiset haastattelut 16.3.
 
Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa mielellään arkisin kello 8-10  palvelupäällikkö Raija Peltomaa p. 010 2343 488.
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.

 
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot