(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun tähti vahtimestarin tehtäviin Kuopioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020
Etsimme ihmisten kohtaamisen ammattilaista Kuopioon. Jos hyvä asiakaspalvelu on sinun juttusi jatka lukemista ja tule tiimiimme   VAHTIMESTARIKSI   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Kerrotaan heti alkuun, että tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen arki- ja päivätyön Kuopion keskustan tuntumassa. Tulevaan työpaikkaasi on hyvät kulkuyhteydet. Työpäiväsi alku- ja päättymisajankohta vaihtelee pääsääntöisesti kello 7-17 välillä. Toivomme sinulta kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen, sillä ajoittain osallistut esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen.   Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja pitävät sisällään vieraiden vastaanottoa ja neuvontaa. Huolehdit, että aulatilat pysyvät siisteinä ja teet säännöllisesti tarkastuskierroksia myös muissa tiloissa, kuten neuvotteluhuoneissa. Toimit yhteyshenkilönä siivoukseen ja kiinteistönhuoltoon. Lisäksi vahtimestarina töihisi kuuluu erilaisten avainten ja kulkukorttien hallinnointia sekä posti- ja kuriirilähetykset.   Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Tämän työn ytimessä ovat ihmiset ja aito asiakaspalveluasenteesi. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi aulapalveluista, hotellin vastaanotosta tai toimistoassistentin töistä, ja käytät sujuvasti tavallisimpia toimisto-ohjelmia. Osaat käyttää AV-laitteita ja opastaa muita niiden toimintoihin. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Eduksesi katsomme ruotsin kielen taidon. Olet työotteiltasi huolellinen ja luotettava. Työskentelet osana isompaa tiimiä, ja toivommekin, että olet kiva työkaveri, joka tietää että tiimi onnistuu yhdessä.   Miten ja milloin voit hakea tehtävään?
Tehtävään voit hakea heti hakulomakkeella tai viimeistään 10.3. mennessä. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi sekä hakukirjeen.   Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa mielellään arkisin palvelupäällikkö Hanna Mönkkönen p. 0403014002. Hannan tavoitat parhaiten kello 14 ja 16 välillä.
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).