Asiakaspalvelun supertähti myyjäksi
Barona Kauppa Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Haemme kaupanalan työntekijöitä päivittäistavarakauppoihin Vaasan alueelle!

Oletko asiakaspalveluhenkinen tekijätyyppi, jonka hymy pysyy korvissa myös kiireessä? Nautitko työstä ihmisten kanssa? Onko sinulla jo entuudestaan kokemusta kaupanalalta? Nautitko itsenäisestä työstä, jossa saat vastuuta? Jos vastasit johonkin kysymyksistä kyllä, voit olla meidän etsimämme työntekijä!

Myyjän työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden. Työtehtäviin kuuluu pääpainotteisesti kassatyöskentelyä, mutta myös hyllytystä, asiakaspalvelua sekä muita kaupan työtehtäviä. Perehdytämme sinut tehtävään. Työ on vuorotyötä, sillä työvuorot sijoittuvat aamusta iltaan ja arkeen sekä juhlaan. Työ sopii myös opiskelijoille sekä toisen työn oheen, sillä voit valita työvuoroista itsellesi sopivat.

Haemme reipasta ja omatoimista tekijää, joka voi sitoutua tekemään vähintään 10-15h/vko alkaen mahdollisimman pian. Toivomme, että sinulla löytyisi jo aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä ja/tai yksintyöskentelystä, sillä etsimme tekijöitä erityisesti pienempiin yksiköihin. Työhön kuuluu siis myös yksintyöskentelyä sekä kaupan avaus- ja sulkuvuoroja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelun kivenkovaksi ammattilaiseksi. Työntekijänämme saat mahdollisuuden tehdä töitä joustavasti useissa yksiköissä Vaasan alueella, joten pääset tutustumaan erilaisiin kauppoihin ja saat samalla monia uusia työkavereita!

Hakijan eduksi katsotaan:

• Aiempi kokemus kaupanalalta ja/tai asiakaspalvelutyöstä

• Suomen ja ruotsinkielen taito

• Veikkausosaaminen

• Joustava, oma-aloitteinen ja positiivinen asenne

• Hyvä paineen- ja stressinsietokyky

Työsopimus solmitaan Baronan kanssa. Me tarjoamme Sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti Sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset halutessasi näkemään erilaisia yksiköitä ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva asiakaspalvelija, lähetäthän hakemuksesi pian! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset. Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löytyessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot