(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun superstara
Elisa Oyj / AKO - Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Hei sie tuleva työkaveri!
Haluaisimme kertoa sinulle, että nyt tarvitsemme lisää uutta sykettä Elisan palvelukeskukseen Joensuuhun!

Meillä on täällä jo mukavan iso porukka iloisia itäsuomalaisia ja tiimimme kasvaa – tarvitsemme siis sinua, joka haluat kasvaa asiakaspalvelun timanttiseksi ammattilaiseksi meidän seurassamme.

Vilkaisehan video tästä ja tutustu tehtävään sekä mahdollisiin tuleviin työkavereihisi jo nyt!

Meillä on tunnetut ja laadukkaat Elisan tuotteet sekä palvelut, joihin saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen. Vaikka työ on itsenäistä ja tavoitteellista, niin saat aina ryhmän ja esimiesten tuen, jossa työnteko on rentoa ja kivaa.

Voit työskennellä koko- tai osa-aikaisena, riippuen sinun elämäntilanteestasi. Olemme kaikki erilaisia: erilainen huumorintaju ja eri taustat – mutta meitä yhdistää ilo auttaa muita ihmisiä, oppia uutta ja jatkuvasti pyrkiä tekemään asiat fiksummin. Työssäsi pääset myös hyödyntämään omia vahvuuksiasi, olipa se sitten myyntihenkisyyttä tai teknisen osaamisen taitoja – me autamme sinua onnistumaan työssäsi.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä toivomme, että englannin kieli taipuu asiakaspalvelutilanteissa myös. Muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Työtä tehdään pääasiassa puhelimitse, mutta jatkokoulutus esimerkiksi chat-palvelua hoitavaan tiimiin on mahdollista kokemuksen karttuessa. Työpisteesi tulee olemaan aivan Joensuun keskustassa ja työt ajoittuvat maanantaista lauantaihin. Maksamme ICT-alan mukaista palkkaa, johon voit myös itse vaikuttaa omalla työlläsi. Hakijoille tehdään luottotietojen tarkistus sekä huumetestaus. Työt alkavat 30.9. kahden viikon koulutusjaksolla.

Tiällä myö tarvittaan hyvvii tyyppejä, laitahan hakemusta rohkkeesti tulemmaan!

Huomioithan, että haastattelemma hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, laita siis hakmeusta tulemaan pikaisesti!