(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun superstara
Elisa Oyj / AKO - Kokkola

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Oletko sinä etsimämme rohkea asiakaspalveluagentti, joka haluaa löytää asiakkaalle parhaat ratkaisut ja tuottaa ensiluokkaista asiakaspalvelua?
Haluatko päästä kehittymään kanssamme myynnin ja monikanavaisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi Kokkolan Elisalle?

Haluaisimme kertoa sinulle, että nyt tarvitsemme uutta sykettä Elisalle Kokkolan asiakaspalveluun! Meillä on täällä jo mukavan iso porukka ja tiimimme kasvaa, joten tarvitsemme siis sinua, joka haluat kasvaa asiakaspalvelun timanttiseksi ammattilaiseksi meidän seurassamme.

Vilkaisehan video tästä ja tutustu tehtävään sekä mahdollisiin tuleviin työkavereihisi jo nyt!

Meillä on tunnetut ja laadukkaat Elisan tuotteet sekä palvelut, joihin saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen. Vaikka työ on itsenäistä ja tavoitteellista, niin saat aina ryhmän ja esimiesten tuen, jossa työnteko on rentoa ja kivaa.

Asiakaspalvelijana tarjoat ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelimitse Elisan kuluttaja-asiakkaille. Tapaamme asiakkaitamme useassa kanavassa, kuten chatissä ja somessa, joten voit päästä kehittymään monen kanavan asiantuntijaksi urasi edetessä. Laadukkaan asiakaspalvelun lisäksi tehtävänäsi on kartoittaa asiakkaan tilanne myynnillisellä otteella ja tarjota asiakkaalle häntä parhaiten palvelevat ratkaisut.

Uusi tiimiläisemme on henkilönä asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen sekä ymmärtää miten asiakkaille pystytään tuottamaan sellaisia asiakaskokemuksia, joista syntyy pitkät asiakassuhteet. Tehtävässä tarvitaan rohkeaa myyntihenkisyyttä, joten olethan kiinnostunut kehittämää itseäsi myös tällä saralla. Isona plussana on hyvä kielitaito, joten arvostammekin erityisesti ruotsinkielen sekä englanninkielen osaamistasi. Työ on itsenäistä, mutta uskomme parhaaseen tulokseen päästävän, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen.

Voit työskennellä koko- tai osa-aikaisena, riippuen sinun elämäntilanteestasi. Työpisteesi tulee olemaan Kokkolan keskustassa, täysin uusissa tiloissa ja työt ajoittuvat maanantaista lauantaihin. Maksamme ICT-alan mukaista palkkaa, jonka lisäksi voit vaikuttaa itse kuukausiansioihisi. Hakijoille tehdään luottotietojen tarkistus sekä huumetestaus.

Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla!