(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun superstara Joensuuhun
Elisa Oyj / AKO - Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Oletko sinä etsimämme rohkea asiakaspalveluagentti, joka haluaa löytää asiakkaalle parhaat ratkaisut ja tuottaa ensiluokkaista asiakaspalvelua? Haluatko päästä kehittymään kanssamme myynnin ja monikanavaisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi Vaasan Elisalle?

Haluaisimme kertoa sinulle, että nyt tarvitsemme uutta sykettä Elisalle Joensuun asiakaspalveluun!Meillä on täällä jo mukavan iso porukka iloisia itäsuomalaisia ja tiimimme kasvaa – tarvitsemme siis sinua, joka haluat kasvaa asiakaspalvelun timanttiseksi ammattilaiseksi meidän seurassamme.

Vilkaisehan video tästä ja tutustu tehtävään sekä mahdollisiin tuleviin työkavereihisi jo nyt!

Meillä on tunnetut ja laadukkaat Elisan tuotteet sekä palvelut, joihin saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen. Vaikka työ on itsenäistä ja tavoitteellista, saat aina ryhmän ja esimiesten tuen, jossa työnteko on rentoa ja kivaa.

Voit työskennellä koko- tai osa-aikaisena, riippuen sinun elämäntilanteestasi. Olemme kaikki erilaisia: erilainen huumorintaju ja eri taustat – mutta meitä yhdistää ilo auttaa muita ihmisiä, oppia uutta ja jatkuvasti pyrkiä tekemään asiat fiksummin. Työssäsi pääset myös hyödyntämään omia vahvuuksiasi, olipa se sitten myyntihenkisyyttä tai teknisen osaamisen taitoja – me autamme sinua onnistumaan työssäsi.

Työssä parhaiten menestyy tyyppi, jolla on asiakaspalveluhenkisyyttä, ehkäpä jopa aiempaa asiakaspalvelukokemusta. Sinulta löytyy myös uteliaisuutta, innokkuutta ja halua oppia uutta. Lisäksi kiinnostus digitaalisia laitteita ja palveluita kohtaan on eduksi. Puhut sujuvasti suomea ja pystyt palvelemaan asiakkaita mielellään myös ainakin englanniksi.

Työpisteesi tulee olemaan aivan Joensuun keskustassa ja työt ajoittuvat maanantaista lauantaihin. Maksamme ICT-alan mukaista palkkaa, johon voit myös itse vaikuttaa omalla työlläsi. Hakijoille tehdään luottotietojen tarkistus sekä huumetestaus.

Työ alkaa heti helmikuussa, jote laitahan hakemusta pikaisesti tulemaan!