(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun Superstara, Elisa Joensuu
Elisa Oyj / AKO - Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Oletko sinä etsimämme rohkea asiakaspalveluagentti, joka haluaa löytää asiakkaalle parhaat ratkaisut ja tuottaa ensiluokkaista asiakaspalvelua? Haluatko päästä kehittymään kanssamme myynnin ja monikanavaisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi Joensuun Elisalle?

Meillä on täällä jo mukavan iso porukka iloisia itäsuomalaisia ja tiimimme kasvaa – tarvitsemme siis sinua, joka haluat kasvaa asiakaspalvelun timanttiseksi ammattilaiseksi meidän seurassamme.

Töiden aloitus tulee olemaan syyskuun alkupuolella.

Vilkaisehan video tästä ja näe millaista työtä Elisalla tehdään!

Meillä on tunnetut ja laadukkaat Elisan tuotteet sekä palvelut, joihin saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen. Vaikka työ on itsenäistä ja tavoitteellista, ei työtä tehdä yksin vaan saat aina tukea esimieheltäsi ja tiimiltäsi. Meillä on työyhteisö, jossa työnteko on rentoa ja kivaa.

Millaista työ on Elisan asiakaspalvelussa

Asiakaspalvelijana tarjoat ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelimitse Elisan kuluttaja-asiakkaille. Tapaamme asiakkaitamme useassa kanavassa, kuten chatissä, sähköpostissa ja somessa, joten voit päästä kehittymään monen kanavan asiantuntijaksi urasi edetessä. Laadukkaan asiakaspalvelun lisäksi tehtävänäsi on kartoittaa asiakkaan tilanne myynnillisellä otteella ja tarjota asiakkaalle häntä parhaiten palvelevat ratkaisut.

Millaisia henkilöitä etsimme

Uusi tiimiläisemme on henkilönä asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen sekä ymmärtää miten asiakkaille pystytään tuottamaan sellaisia asiakaskokemuksia, joista syntyy pitkät asiakassuhteet. Tehtävässä tarvitaan rohkeaa myyntihenkisyyttä, joten olethan kiinnostunut kehittämään itseäsi myös tällä saralla. Isona plussana on hyvä kielitaito ja arvostammekin erityisesti ruotsinkielen sekä englanninkielen osaamistasi. Työ on itsenäistä, mutta uskomme parhaaseen tulokseen päästävän, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen.

Työajat ja palkkaus

Voit työskennellä koko- tai osa-aikaisena, riippuen elämäntilanteestasi. Työpisteesi tulee olemaan Joensuun keskustassa, aivan uusissa superhienoissa toimitiloissa ja työt ajoittuvat maanantaista lauantaihin. Maksamme ICT-alan mukaista tuntipalkkaa, jonka lisäksi voit vaikuttaa itse kuukausiansioihisi kannustepalkkioiden kautta. Etenkin myyntitavoitteiden rikkominen kasvattaa tilipussiasi tehokkuus -ja laatutavoitteita unohtamatta. Hakijoille tehdään luottotietojen tarkistus sekä huumetestaus.

Työsuhde on aluksi määräaikainen ja työsopimus tehdään vuodeksi eteenpäin.

Kiinnostuitko ja haluat osaksi Joensuun Elisa-tiimiä? Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana!