(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun supersankari avainasiakkuuteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Sinä vastuuntuntoinen, palvelualtis, tiimihenkinen ja työtä pelkäämätön ihminen - etsimme sinua!

Avainasiakkuutemme kaipaa vielä paria puuttuvaa lenkkiä toimitilapuolelle kahteen huipputiimiimme: postitukseen sekä aula- ja kokouspalveluihin. Työaika sijoittuu arkisin klo 6-17 välille ja kohde sijaitsee Helsingin Vallilassa, hyvien yhteyksien varrella.

Toivomme joustavaa asennetta ja kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua. Joustavuus meillä tarkoittaa kykyä sopeutua siihen, ettei päivät ole aina ennalta-arvattavia ja työkaveri voi milloin tahansa huikata sinut mukaansa avukseen - yhdessä on aina kivampi tehdä töitä! Kokemuksesi ja kykyjesi mukaan pääset perehtymään kohteen eri palveluihin ja voi olla, että löydät itsesi työskentelemästä ihan toisenlaisista tehtävistä vuoden kuluttua.  Työkielenä asiakkuudessa on suomi, muu kielitaito iso plussa. Arvostamme AMK-tutkintoa, mutta vielä enemmän oikeaa asennetta asiakasta, omaa tiimiä ja ympäristöä kohtaan - jos nämä ovat sinulla kohdillaan, niin nakkaa jo hakemus meille päin!

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan kokoaikatyön ja mahdollisuuden päästä mukaan ’kiertotalouden-hyviksiin’. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Tehtävän palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen: Aula/kokouspalveluissa palkkaryhmä 5 ja postituksessa palkkaryhmä 4. 
Kiinnostuitko? Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa!