(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun palveluesimies Akseli Kiinteistöpalveluille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018Työn kuvaus:
  Akseli Kiinteistöpalvelut Oy on vahva turkulainen kiinteistöpalvelujen monialayritys. Akselin palvelutarjontaan kuuluu kiinteistöjen hoito, siivous, talotekniikka, kiinteistöautomaatio ja jätehuolto. Akseli syntyi vuonna 2005 jatkamaan Varissuon Huolto Oy:n ja Lausteen Huolto Oy:n toimintaa kiinteistönhoitopalvelujen tuottajana. Turun Isännöintikeskus Oy on Akselin tytäryhtiö, joka hoitaa konsernin isännöintipalvelut. www.akseli.fi
 
Etsimme Akseli Kiinteistöpalvelut Oy:lle PALVELUESIMIESTÄ vastaamaan asiakaspalvelun esimiestyöstä. Tehtävä on vakituinen ja kyseessä on suora rekrytointi asiakkaamme palvelukseen.
 
Asiakaspalvelun palveluesimiehenä vastaat tiimin esimiestyöstä, aktiivisesta asiakasyhteistyöstä ja asiakaspalvelun kehittämisestä. Osallistut myös itse asiakaspalveluun niin kasvotusten kuin muissa kanavissa. Pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja keräät heiltä säännöllisesti palautetta toiminnan kehittämiseksi.
 
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta esimiestyöstä ja asiakaspalvelusta. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi. Järjestelmäosaamisesi on ajan tasalla (MS Office). Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, käytännönläheinen asenne työhösi ja hyvät organisointitaidot. Suhtaudut työhösi kehittämishenkisesti ja haluat tehdä laadukasta esimiestyötä. Toimit tehtävässäsi jämäkästi ja tartut asioihin rohkeasti, ja henkilönä olet asiakaspalveluhenkinen, positiivinen ja pitkäjänteinen. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja osaat motivoida alaisiasi saavuttamaan yhteiset tavoitteet.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoisiin uusiin haasteisiin vakaassa talossa osana asiantuntevaa ja mukavaa työyhteisöä. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja osaavien kollegoiden ja esimiehen tuen. Työnantaja tarjoaa sinulle mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammatilliseen kehittymiseen, kattavat työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työpaikka sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.
 
Hae tehtävää sähköisesti viimeistään 26.9.2018. Mahdollisiin tiedusteluihin tehtävää koskien vastaa Senior HR Consultant Ella Faltersack, puh. 040 760 9089, ella.faltersack@adecco.fi , parhaiten tavoitettavissa pe 14.9. klo 12:30-13:30 ja to 20.9. klo 8:30-9:30.

Asiakkaan tehtävänimike:  Palveluesimies (asiakaspalvelu)


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 0407609089


Toimipaikka:  Turku