(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun osaaja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

HALUATKO MUKAAN TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA?  

Kehitämme rohkeasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa sekä rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme  

ASIAKASPALVELUN OSAAJA  

Haluatko työskennellä positiivisessa huippuammattilaisten asiakaspalvelu- ja myyntitiimissä? Auttaa asiakkaitamme energian käyttöön liittyvissä kysymyksissä ja tarjota heidän arkea helpottamaan erinomaisia energiaratkaisuja?  

Tule vahvistamaan voimakkaasti kasvavaa myynti- ja asiakaspalvelutiimiämme ja tekemään työtä vihreämmän tulevaisuuden puolesta. Tavoitteemme on olla energia-alan paras palveluorganisaatio. Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden neuvominen monipuolisissa energiankäyttöön liittyvissä kysymyksissä sekä sähkösopimusasiat. Palvelemme asiakkaitamme puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. 

Tutustu tehtävään lukemalla asiakaspalvelussamme työskentelevän energianeuvojan Mian työstä.

Tueksesi tarjoamme organisaatiomme maailmanluokan osaamisen, loistavan perehdytyksen, kilpailukykyisen peruspalkan ja tietysti mahdollisuuden omalla suoriutumisellasi vaikuttaa ansiotasoosi merkittävästi. Voimakkaan kasvun myötä meillä on nyt mahdollisuus työskennellä myös ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Toivomme, että sinulla on kanssamme yhteneväiset työelämän arvot ja tavoitteet, mitkä näkyvät myös asenteessasi. Onhan sinulla myös soveltuva kaupallinen koulutus tai vastaavat tiedot sekä sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen?    

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Ryhmäpäällikkö Ulla Lähdesniemi (puh. 040 356 2538) 15.8. klo 13-15 ja 29.8. klo 12-15.  

Haethan tehtävään sähköisellä hakemuksella mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.9. Arvostamme, jos jätät video-CV:n osaksi hakemustasi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävät täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.