(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun osaaja
Laattapiste

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Missiomme on pelastaa suomalaiset kurjilta kylppäreiltä, ja etsimme nyt Vantaan-myymäläämme tähän pelastustyöhön kahta tuloshakuista ja palveluhenkistä osaajaa.

ASIAKASPALVELUN OSAAJA

Pidätkö ihmisten kohtaamisesta ja nautitko siitä, että onnistut löytämään asiakkaiden pulmiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut? Oletko samaan aikaan sekä myyntihenkinen että ihmisläheinen? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Odotamme, että sinulla on vahva myynnillinen asenne ja että olet aurinkoinen, palveleva persoona. Kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä sekä erityisesti ratkaisumyynnistä helpottaa tehtävään hyppäämistä. Menestyäksesi työssäsi tarvitset myös hyvää oppimiskykyä ja kunnianhimoa.

Perehdytysohjelmamme on erittäin kattava, ja aloittaessasi työsi saat kokemuspohjasi mukaisesti räätälöidyn koulutuksen tuotteistamme, konseptistamme ja järjestelmistämme.

Tehtävänäsi on suunnitella ja myydä laadukkaita kylpyhuoneratkaisuja ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaillemme. Työsi tulee olemaan haastavaa, mutta annamme sinulle valmiudet onnistumiseen ja tuemme sinua urallasi.

Tarjoamme kaupan alan työehtosopimuksen mukaisen kiinteän kuukausipalkan hieman korotettuna sekä myynnillisiin onnistumisiin sidotun bonusjärjestelmän.

Työsuhteesi on aluksi määräaikainen 12 kk, mutta omilla näytöilläsi voit lunastaa vakituisen paikan huipputiimistämme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 17.9. klo 11–12 ja pe 21.9. klo 13–14. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi su 30.9. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!