(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun öinen sankari Forenomille
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme majoituspalvelu Forenomin Helsingin toimistolle kahta ASIAKASPALVELUVASTAAVAA kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Etsimme Forenomin joukkoon ilta- ja yövuorojen sankaria, Batmania tai Batwomania, joka pystyy auttamaan asiakastamme ja ratkaisemaan haastavatkin ongelmatilanteet muitta mutkitta silloin, kun muut nukkuvat! Asiakaspalvelu on auki 24/7 ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti iltoihin, öihin ja viikonloppuihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakaspalveluvastaavana pääset työskentelemään Forenomin asiakaslähtöisen toiminnan ytimessä kasvavassa toimintaympäristössä. Asiakaspalvelu tapahtuu niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus. Autat asiakkaita akuuteissa asioissa heidän majoitukseen liittyen (esimerkiksi kulkukoodit tai korvaava majoitus suuremman ongelman sattuessa). Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin aktiivinen ja joustava asenteesi sekä halu oppia uutta.

Henkilönä olet kylmähermoinen, mutta superystävällinen, etkä hätkähdä pienestä. Sinulle on luontevaa käyttää useita järjestelmiä samanaikaisesti, etkä menetä toimintakykyäsi, vaikka tulva ja hirmumyrsky iskisivät yhtä aikaa. Sinulla on itsenäinen työote ja uskallat tehdä rohkeasti päätöksiä. Olet reipas ja energinen, eikä kiire ei haittaa sinua, vaan palvelet asiakkaita hymyssä suin paineenkin alla. Työssä menestyminen edellyttää vahvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Forenom tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kokeneessa tiimissä ja kansainvälisessä asiakasympäristössä. Kirsikkana kakun päällä, pääset innostavaan työyhteisöön ja saat hauskat työkaverit. Tässä työpaikassa saat olla aidosti olla oma itsesi ja tuoda myös oman mausteesi mukanasi.

Oletko etsimämme iltojen ilopilleri? Oman elämäsi supersankari? Hae rohkeasti ja nopeasti tehtävään, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla.

Mikäli jokin jäi mietityttämään, olethan yhteydessä Baronan Sofiaan. Sofian tavoitat arkisin toimistoaikaan numerosta 046 922 5720.