(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun monitaituri kahvilaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018Työn kuvaus:
  Kaffila on Tampereen Keskustorin kupeessa sijaitseva viihtyisä kahvila, jolle luomu- ja lähiruoka on lähellä sydäntä. Keskustan oma olohuone tarjoilee  erikoiskahvien ja ruoka-annosten lisäksi myös terveellisiä välipaloja ja smoothieita. Kaffilaan tullaan nauttimaan tunnelmasta, ystävällisestä palvelusta ja hengähtämään hetken kiireestä kahvin sekä herkkujen äärelle. Katso lisää https://www.facebook.com/kaffilatampere

 
Etsimme asiakkaallemme, Tampereen keskustassa sijaitsevaan viihtyisään Kaffilaan ASIAKASPALVELUN MONITAITURIA. Oletko sähäkkä tekijä, jolla sormi ei mene suuhun kiireenkään keskellä? Nautitko hyvän kahvilaelämyksen tuottamisesta asiakkaalle?

 
Sinulla on mielellään ravintola-alan koulutus ja/tai sinulla on jo aiempaa kokemusta esim. kahvilassa toimimisesta. Asiakaspalvelurooli on sinulle luonteva - olet hymyilevä persoona, joka ei pelkää tarttua toimeen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja osaat tehdä nopeitakin päätöksiä. Olet oma-aloitteinen ja pystyy vastaamaan niin tukkutilauksista kuin ottamaan vastaan tavaratoimituksia. Taskustasi löytyy hygieniapassi ja kykenet toimimaan englannin kielellä asiakastilanteissa. Ruotsin kielen taito sekä muu monipuolinen kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta katsotaan eduksi.

 
Työtehtäviin kuuluu monipuoliset kahvilan työtehtävät kuten erikoiskahvien ja ruoka-annosten valmistus, esillelaitto, tukkutilaukset ja kuormanpurku sekä asiakaspalvelu ja kassatyöskentely. Pääset kehittämään osaamistasi ja näkemystäsi tunnelmalliseen kahvilaan, jossa kahvilaelämys on pääosassa ja idearikkautta arvostetaan.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn ja tunnelmallisen työpaikan loistavalla tiimillä varustettuna. Työ alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Anna-Leena Mustonen puh. 050 386 9112. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana joten haethan paikkaa pikaisesti! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Kahvilatyöntekijä


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Anna-Leena Mustonen, +358503869112


Toimipaikka:  Tampere