(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun monitaituri Kaffilaan, kesätyö
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Kaffila on Tampereen Keskustorin kupeessa sijaitseva viihtyisä kahvila, joka on keskustan oma olohuone ja tarjoilee erikoiskahveja sekä ruoka-annoksia. Kaffilaan tullaan nauttimaan tunnelmasta, ystävällisestä palvelusta ja hengähtämään hetken kiireestä kahvin sekä herkkujen äärelle. Katso lisää https://www.facebook.com/kaffilatampere

Etsimme asiakkaallemme, Tampereen keskustassa sijaitsevaan viihtyisään Kaffilaan ASIAKASPALVELUN MONITAITURIA kesän ajaksi. Oletko iloinen asiakaspalvelija, jolla sormi ei mene suuhun kiireenkään keskellä? Nautitko hyvän kahvilaelämyksen tuottamisesta asiakkaalle?

Sinulla on mielellään ravintola-alan koulutus ja/tai jo jonkin verran aiempaa kokemusta kahvilassa toimimisesta. Asiakaspalvelurooli on sinulle luonteva - olet hymyilevä persoona, joka ei pelkää tarttua toimeen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja osaat tehdä nopeitakin päätöksiä. Olet oma-aloitteinen ja pystyt ottamaan vastaan tavarantoimituksia. Taskustasi löytyy hygieniapassi ja kykenet toimimaan englannin kielellä asiakastilanteissa.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kahvilan työtehtävät kuten erikoiskahvien ja ruoka-annosten valmistus, esillelaitto, kuormanpurku sekä asiakaspalvelu ja kassatyöskentely. Pääset kehittämään osaamistasi tunnelmalliseen kahvilaan, jossa kahvilaelämys on pääosassa ja idearikkautta arvostetaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Katja Hämäläinen puh. 050 444 4457. Hakuaika tehtävään on 31.3.2019 asti, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.