(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun moniottelija
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Etsitkö joustavaa työsuhdetta, jossa huomioimme elämäntilanteesi ja voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi? Me etsimme Forenomille rohkeaa ja joustavaa tiimipelaajaa, joka on valmis oppimaan sekä haastamaan itsensä! Töitä on tarjolla ympäri Suomen, joten hae rohkeasti olinpaikastasi riippumatta!

Forenom on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi yritysmajoittajaksi tarjoten kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja sekä hostelleja parhailla sijainneilla.

Nyt etsimme joukkoomme henkilöitä joustavaan työsuhteeseen. Etsimämme henkilöt työskentelevät Forenomin asiakaspalvelussa sekä myyntipalvelussa. Työskentelet joko joustavassa roolissa Forenomin myyntipalvelussa sekä asiakaspalvelussa tarpeen mukaan tai pelkästään Forenomin myyntipalvelussa.

Tunteja tarjoamme joustavasti elämäntilanteesi mukaan, mutta tuntimäärä on keskimäärin noin 15h/vko. Nyt etsimällämme henkilöllä työvuorot tulevat sijoittumaan perehdytysjakson jälkeen ensisijaisesti arki-iltoihin (klo 14-00 alkaen) ja viikonloppuun (klo 8-22). Tarvittaessa olet kuitenkin valmis tekemään myös muita vuoroja, ja töitä on tarjolla eripituisissa vuoroissa esim. klo 18-22! Asiakaspalvelumme on avoinna 24/7. Työ alkaa heti oikeiden henkilöiden löydyttyä kattavalla perehdytyksellä. Työsuhde solmitaan vakituisena Forenomin kanssa.

Meidän tehtävämme on vastata asiakkaidemme yhteydenottoihin, ratkaista heidän majoitustarpeensa, sekä tarjota ensiluokkaista palvelukokemusta. Asiakaspalvelu ja myynti tapahtuvat monessa eri kanavassa, pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostitse. Sinulla on itsenäinen työote ja teet rohkeasti päätöksiä. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin aktiivinen ja joustava asenteesi sekä halu oppia uutta.

Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus. Etsimme ahkeraa, sosiaalista ja positiivista kollegaa. Ihmistä, joka ymmärtää yhdessä tekemisen voiman sekä haluaa antaa parastaan. Emme odota, että osaat kaiken jo valmiiksi, vaan nykyisen osaamisesi sijaan arvostamme enemmän oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä ammattilaisena. Ja työskentelethän sujuvasti tietokoneen ja erilaisten järjestelmien kanssa?

Miltä kuulostaa?

Sanomattakin on selvää, että otamme sinut ilolla vastaan, kun aloitat meidän porukassamme! Annamme sinulle perehdytyksen tehtäviin sekä myös perehdytyksen jälkeen autamme aina löytämään vastauksen avoinna oleviin kysymyksiisi. Saat ympärillesi tiimin, jossa työskennellään pilke silmäkulmassa, tuetaan toisiaan ja jossa jokainen haluaa tehdä työnsä hyvin. Olisitko sinä meidän uusi kollegamme?

Miten ja milloin?

Nyt et enää malta olla hakematta, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille alla olevan linkin kautta niin tutustutaan! Haethan pian tehtävään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, laitathan viestiä osoitteeseen asiakaspalvelunhelmet@barona.fi, niin olemme sinuun yhteydessä.