Asiakaspalvelun moniosaajia myymäläturvallisuuteen
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Haluamme kehittää toimialaamme. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Asiakaspalvelun moniosaajia pääkaupunkiseudulle

Oletko toimintavalmis ja vastuuntuntoinen? Sujuuko asiakaspalvelu?

Palveluvartijamme toimivat erilaisissa myymälöissä ja tavarataloissa vartijoina, jotka suorittavat turvallisuustehtäviensä ohella monipuolisesti myös kaupan henkilökunnan tehtäviä, kuten hyllyttäminen ja asiakaspalvelu.

Palveluvartijana huolehdit kohteen henkilöstön, asiakkaiden ja omaisuuden turvallisuudesta ja pidät yllä kaupan viihtyisää ilmapiiriä. Valppaalla läsnäolollasi ennaltaehkäiset erilaisten ongelmatilanteiden tai kaupan hävikin syntymistä, esimerkiksi ottamalla kiinni näpistyksiin syyllistyneet henkilöt.

Odotamme

Emme odota, että olet jo kaupan- tai turvallisuusalan ammattilainen, vaan motivoitunut oppimaan. Odotamme sinulta hyvää ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä jämäkkyyttä hoitaa tarvittaessa hankaliakin asiakaspalvelutilanteita. Työvuorot sijoittuvat kauppojen aukioloaikoihin kaikkina viikonpäivinä.

Tarjoamme

Tarvittaessa tarjoamme sinulle tehtävän edellyttämän koulutuksen (Vartijan työn perusteet 40h ja Vartijan peruskurssi 80h) sekä tarvittava kaupan alan koulutukset. Väliaikaisen vartijan kurssin ajalta maksamme koulutuskorvauksen. Työsi tueksi saat suuren ja vakavaraisen konsernin edut, osaamisen ja ajanmukaiset työvälineet.

Securitas tarjoaa kaikille työntekijöilleen mahdollisuuksia kehittää niin vartiointi- kuin esimiestaitojaan. Ammattitaitoinen ja työstään innostunut työyhteisö luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Palkkaus tässä tehtävässä on 2081€/kk tai 12,85€/h + mahdolliset vuorolisät.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224603
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Espoo, Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Tomi Ranta, tomi.ranta@securitas.fi