(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun moniosaaja ABC Nihtisillan pesukadulle Espooseen
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Haemme ABC Nihtisillan pesukadulle reippaita asiakaspalvelijoita määräaikaisiin työsuhteisiin Baronan kautta toukokuusta vuoden 2020 loppuun asti. Työtunnit ovat 15 tai 20h/vko, ja vuoroja on pesukadun aukiolojen mukaan arkena ja viikonloppuna. Kesällä sinulla on mahdollisuus myös suurempaan tuntimäärään.

ABC Pesukatu on kesäkuussa 2020 avautuva uusi ja moderni autopesu Espoon Nihtisillassa. Työnkuva pesukadulla muodostuu asiakkaiden opastuksesta pesukadun palveluiden käytössä, jolla taataan paras asiakaskokemus. Laadunvarmistamiseksi työnkuvaan kuuluu myös pesukadun, sekä automaattiaseman ylläpidolliset tehtävät kuten: laitteiden toimivuuden varmistaminen, sekä puhtaanapito.

Et tarvitse tehtävään aiempaa kokemusta, mutta odotamme toimeliasta, positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta sekä kykyä itsenäiseen ja monipuoliseen työskentelyyn osana täysin uutta palvelukonseptia! Tehtävässä vaatimuksena on täysi-ikäisyys sekä sujuva suomen kielen taito.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Hae tehtävää pian, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!