(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun kesätyöpaikat
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haluaisitko viettää kesän asiakaspalvelun parissa? Etsitkö ensimmäistä oman alan työpaikkaa vai oletko jo konkari, joka haluaa kehittää osaamistaan? Haemme nyt kesäksi pääkaupunkiseudun asiakkaillemme henkilöitä monipuolisiin asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin.

Työtehtävät

Tarjolla on laidasta laitaan erilaisia asiakaspalvelutehtäviä osaamisesti ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtäviäsi voivat olla esimerkiksi tilausten käsittely, aulapalvelu, käyttäjätuen tehtävät sekä erilaiset muut asiakaspalvelun kasvokkain, puhelimitse tai sähköpostitse tapahtuvat tehtävät. Lisäksi pääset osallistumaan monipuolisiin toimistotehtäviin, kuten henkilö-/asiakasrekisterien ylläpitoon, dokumenttien laatimiseen sekä erilaisissa projekteissa avustamiseen.

Toivomme sinulta

Opiskelet tällä hetkellä (esim. merkonomi, tradenomi, restonomi) tai olet jo valmistunut konkari, joka haluaa kehittää osaamistaan edelleen. Sinulta löytyy aiempaa kokemusta asiakaspalvelun työtehtävistä. Tärkeää on, että olet luonteeltasi palveluhenkinen ja haluat tuottaa mahdollisimman hyvää asiakaskokemusta. Uskallat tarttua tuumasta toimeen ja sinulla on rohkeutta heittäytyä uusiin tilanteisiin. Omaat hyvän paineensietokyvyn, etkä hätkähdä yllättäviäkään tilanteita. Omaat hyvät it-taidot ja kommunikoit hyvin suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisia työtehtäviä mielenkiintoisissa asiakasyrityksissämme. Pääset tutustumaan lisää alan työtehtäviin ja kehittämään omaa osaamistasi edelleen. Tarjoamme merkityksellisen työn ja hyvän työyhteisön, jossa työntekijästä aidosti välitetään. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit saada lisää vastuualueita ja näyttää pätevyytesi jatkoa ajatellen. Kesän jälkeen on mahdollista jatkaa työskentelyä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.

Hakuprosessi

Mikäli koet olevasi etsimämme asiakaspalvelun osaaja, jätä hakemuksesi kotisivujemme kautta 28.2 mennessä. Liitä mukaan cv:si ja kerro tarkemmin, millaiset tehtävät sinua tällä hetkellä kiinnostavat. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viikolla 10. Työn aloitus on joustavasti touko-kesäkuun aikana ja työ jatkuu elo-syyskuulle.

Lisätietoja

WorkPower 360° tiimin HR-koordinaattori Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi

                                  HR-Trainee Emilia Järvenpää, emilia.jarvenpaa@workpower.fi