Asiakaspalvelun kesätyöntekijä
Altia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Altian Rajamäen alkoholijuomatehdas Nurmijärvellä valmistaa ja pullottaa juomia kotimaan markkinoille sekä vientiin. Tehtaan yhteydessä toimii logistiikkakeskus, jonka kautta Altia toimittaa omien tuotteidensa lisäksi myös maahantuomansa alkoholijuomat.

Rekrytoimme

Asiakaspalvelun kesätyöntekijää

vastaamaan asiakkaidemme ja kumppaneidemme hyvästä ja nopeasta palvelusta osana asiakaspalvelutiimiä. Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset tehtävät mm. sisäisten ja ulkoisen asiakkaiden tilausten vastaanotto ja kirjaaminen, toimitusten luonti, asiakaspalautteiden käsittely, vientiasiakirjojen tekeminen, kuljetusjärjestely sekä laskutustehtävät.

Olet sosiaalisesti taitava tiimityöskentelijä, palvelualtis sekä tarpeen tullen joustava. Olet joko kaupallisen alan loppuvaiheen opiskelija tai vastavalmistunut. Mahdollinen aiempi työkokemus vastaavista asiakaspalvelutehtävistä sekä toiminnanohjausjärjestelmien ymmärtäminen on eduksi, muttei välttämätön. On myös tärkeää, että osaat ilmaista itseäsi sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Me puolestamme tarjoamme mahdollisuuden työskennellä juomateollisuuden ja hienojen brändien parissa kansainvälisessä konsernissa. Altialla työskentely tarjoaa mahdollisuuden uuden oppimiseen ja kehittymiseen. Vaalimme työyhteisössämme joustavia työtapoja ja avointa keskustelua. Meille on tärkeää, että jokainen altialainen saa työskennellä turvallisessa, rennossa ja mukavassa työympäristössä.

Toimipaikkasi on Rajamäki ja työaika 8-17 välisenä aikana. Sijaintimme vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työpaikalle kulkua. Kesätyön kesto on toukokuusta elokuun loppuun. Lisätietoa tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Eeva Joki, puh. 0400-900 066. 

Täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 5.3.2021 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelo. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen.

Altia on johtava pohjoismainen alkoholijuomayhtiö, joka toimii Pohjoismaissa sekä Baltiassa viinien ja väkevien alkoholijuomien markkinoilla. Altia valmistaa, markkinoi, myy ja maahantuo laadukkaita alkoholijuomia, huolehtien samalla niin omien kuin päämiestuotteiden logistiikasta. Haluamme edistää modernia, vastuullista pohjoismaista juomakulttuuria. 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427865
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anna Väkeväinen (Anna.Vakevainen (a) altiacorporation.com)
  • Sijainti: Rajamäki, Uusimaa