(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun kesätyöntekijä, kesätyö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Työavain 4-29-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 28.05.2018 (päättyy 31.08.2018)
Hakuaika päättyy 16.02.2018 kello 15:45
Villa Elfvikin luontotalo, Elfvikintie 4 02600 Espoon kaupunki
Tekninen ja ympäristötoimi, Ympäristökeskus
Ympäristö ja terveydensuojelu

Tehtävän kuvaus: Villa Elfvikin luontotalo etsii kesätyöntekijää talon asiakaspalvelun.

Tehtävänä on osallistua luontotalon asiakaspalveluun ja yleisön opastamiseen, pihatöihin ja talon ylläpidon töihin.

Kesätyöntekijän toivotaan voivan aloittaa 28.5.2018 alkavalla viikolla. Työn päättymisaika elokuun viimeisellä viikolla on sovittavissa.

Haastattelut ja valinta tehdään viikoilla 8-10 helmi-maaliskuussa.

Kelpoisuusvaatimus: Yliopisto-opiskelija, jolla on 1-2 vuoden opinnot suoritettuna luonnon/ympäristönsuojelutieteelliseltä alalta.

Tehtävässä edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä, sujuvaa suomen kielen ja muuta kielitaitoa sekä hyvää yhteistyökykyä.

Arvostamme asiakaspalvelukokemusta ja kokemusta käytännön ulkotöistä sekä kiinnostusta luonto- ja ympäristökysymyksiin.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 1600,00 €/kk
Työaika: 36,75 h/vko, liukuva työaika

Ympäristökeskus on 30 asiantuntijan monialainen työyhteisö, jonka tehtäviin kuuluu sekä viranomais- että tutkimus- ja selvitystehtäviä ympäristövalvonnassa, ympäristön- ja luonnonsuojelussa, maankäytössä, ilmansuojelussa, ilmastotyössä, ympäristökasvatuksessa ja -tiedotuksessa. Keskus on osa Espoon teknistä ja ympäristötoimea, jossa teemme tiivistä yhteistyötä mm. kaupunkisuunnittelukeskuksen ja kaupunkitekniikan keskuksen kanssa. Lisäksi toimimme useissa pääkaupunkiseudun yhteistyöryhmissä ja -hankkeissa.

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset.

Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalipun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä

Linkki lisätietoihin

Toimistosihteeri Virpi Mäenpää
09 8165 4400
ma-pe klo 9-15