(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun kesätyö, Villa Elfvikin luontotalo
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2020

Kuvaus tehtävästä: Villa Elfvikin luontotalo on Espoon kaupungin ympäristövalistuskeskus ja arvokas jugend-huvila. Luontotalo edistää kestävää elämäntapaa niin, että talon tarjonnan avulla kävijät saavat eväitä toimia itse kestävämmällä tavalla. Kestävät toimintatavat näkyvät myös talon päivittäisessä toiminnassa. Asiakaspalvelun kesätyöntekijä osallistuu luontotalon asiakaspalveluun ja yleisön opastamiseen, pihatöihin ja talon ylläpidon töihin.

Työpaikan nimi: Villa Elfvikin luontotalo
Työaika: 36,75 h/vko, liukuva työaika
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Yliopisto-opiskelija, jolla on 1-2 vuoden opinnot suoritettuna luonnon/ympäristönsuojelutieteelliseltä alalta.

Tehtävässä edellytetään: asiakaspalveluhenkisyyttä, sujuvaa suomen kielen ja muuta kielitaitoa sekä hyvää yhteistyökykyä.

Arvostamme: asiakaspalvelukokemusta ja kokemusta käytännön ulkotöistä sekä kiinnostusta luonto- ja ympäristökysymyksiin.

Ympäristökeskus on 30 asiantuntijan monialainen työyhteisö, jonka tehtäviin kuuluu sekä viranomais- että kehittämistehtäviä ympäristövalvonnassa, ympäristön- ja luonnonsuojelussa, maankäytössä, ilmansuojelussa, ilmastotyössä, ympäristökasvatuksessa ja -viestinnässä. Keskus on osa Espoon teknistä ja ympäristötoimea, jossa teemme tiivistä yhteistyötä mm. kaupunkisuunnittelukeskuksen ja kaupunkitekniikan keskuksen kanssa. Lisäksi toimimme useissa yhteistyöryhmissä ja -hankkeissa.