(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun huippuosaaja, Printcom Center Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020
Etsimme asiakkaallemme Printcom Center Oy:lle

Asiakaspalvelun huippuosaajaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen


Työskentelet osaajana etulinjassa varmistaen, että asiakaspalvelun kokonaisuus toimii huippu tasolla - niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Toimit myynnin tukena asiantuntijan ottein.

Sinulta löytyy verkkokauppamotoriikan ymmärrystä ja olet ehkä toiminut esim. tietotekniikka-asiakaskentällä. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja käytät sujuvasti työssäsi suomea ja englantia. Muu kielitaito (esim. ruotsi) katsotaan eduksi. Persoonana olet ulospäin suuntautunut tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työhön. Opit nopeasti uusia asioita ja paineensietokykysi on hyvä. Sinulta löytyy "can do" asennetta ja haluat antaa oman panostuksesi kehitystyöhön.

Työtehtävän pääpiirteet:

- Asiakaspalvelu: tilaukset ja lähetykset, verkkokauppa, tiedustelut
- Verkkokaupan ylläpito: mm. hinnoittelu, tuotteiden ylläpito ja muutoksien hallinta
- Tilauksien käsittely: tilauskannan kokonaishallinta
- Myynnin tuen monipuoliset tehtävät

Työtehtävä on kokoaikainen päivätyö etätyömahdollisuudella. Työllistyt suoraan Printcom Center Oy:lle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Ole nopea - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi, 050 571 8760.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.