(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASPALVELUN ESIMIES DIGI-TVISTILLÄ
Kuopas eli Kuopion Opiskelija-asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Oletko sinä uuteen suuntaava asiakaspalvelun rautainen ammattilainen, jolla on hallussa niin hyvät johtamistaidot kuin digitalisaation mukanaan tuomat uudet tuulet?

Haemme nyt reippaaseen ja tehokkaaseen asiakaspalvelutiimiimme

ASIAKASPALVELUN ESIMIESTÄ DIGI-TVISTILLÄ

Tiimin esimiehenä vastaat asiakaspalvelumme laadusta ja sujuvuudesta. Työsi takaa sen, että asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla ja asukkaidemme on helppo tavoittaa meidät eri kanavissa. Työssäsi johdat kahden hengen asiakaspalvelutiimiä ja luot heille edellytykset vastata asiakkaidemme tarpeisiin. Tarvittaessa osallistut myös itse asiakaspalvelutyöhön.

Vastaat työssäsi järjestelmiemme kehityksestä sekä uusien järjestelmien käyttöönotosta. Vahvat IT-taidot ja uteliaisuus uuteen ovat tehtävän ytimessä. Esimerkiksi kokemus nettisivujen ylläpidosta sekä erilaisten järjestelmien käyttöönotosta ovat eduksi. Tärkeänä osana työtäsi kehität myös tavoitettavuuttamme ja viestintäämme eri kanavissa mm. somessa. Viet työssäsi Kuopaksen tavoitettavuuden ja näkyvyyden uudelle tasolle.

Haemme tehtävään monipuolista osaajaa, jolla on:

  • kokemusta esimiestyöskentelystä tai muita vahvoja näyttöjä muiden työn ohjaamisesta
  • hyvät IT-taidot ja edellytykset kehittää järjestelmiä yhdessä IT-osaajien kanssa
  • hyvät viestintätaidot ja näkemystä markkinointiviestinnästä digitaalisissa kanavisa
  • tradenomin tai KTM:n koulutustausta
  • sujuva suomen ja englanninkielen taito

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden näyttää taitosi kehittämisen ja esimiestyön parissa. Meillä Kuopaksella on hyvä työporukka ja mukava työskennellä, eikä töitä tehdä otsat rypyssä. Työsuhde-etumme, kuten lomakertymä ovat kilpailukykyisiä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Competestin Minna Varis p. 040 6533 114. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.competest.fi viimeistään 18.2.2018.