Asiakaspalvelun asiantuntija
Varma

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Haemme asiakaspalvelun asiantuntijoita

Olisitko sinä yksi meistä, ketteristä asiakaspalvelun asiantuntijoista? Tule meille töihin energinen, empaattinen ja myyntihenkinen asiakaspalvelija! Sinua odottaa Varman asiakkuudet-toiminnossa yli 80 myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin ammattilaista, joiden sydän sykkii asiakkaan parhaaksi. Luomme yhdessä alan parasta asiakaspalvelua ammattimaisella, vastuullisella ja iloisella otteella.

Vastuullasi on Varman yritys- ja yrittäjäasiakkaiden asiakaspalvelu monikanavaisesti heidän työeläkevakuutusasioissaan. Asiakaspalvelun asiantuntijan työ on aktiivista ja laaja-alaista asiakaspalvelu- ja myyntityötä asiakkaan valitsemassa palvelukanavassa. Etsimme nyt joukkoomme kielitaitoista (suomi, ruotsi ja englanti) henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä myyntityöstä.

Olet kehitysmyönteinen, innostut uudesta ja sinulla on tahtotila palvella asiakkaitamme ilolla ja intohimolla. Olet tottunut hektiseenkin työtahtiin ja palat halusta ratkaista asiakkaan ongelmat kerralla kuntoon. Sinulla on aiempaa kokemusta myynnillisestä asiakaspalvelusta ja tavoittelet työssäsi aina eriomaista asiakaskokemusta.  
 
Mitä toivomme sinulta:

 • Aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun ja myyntityöhön
 • Erinomaista osaamista asiakaspalvelusta digitaalisessa monikanavaisessa toimintaympäristössä
 • Vahvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Kokemusta myynnillisestä ja hoidollisesta asiakaspalvelusta, ml. ulossoitot
 • Positiivista työotetta ja iloista sekä ennakkoluulotonta asennetta
 • Paineensietokykyä
 • Järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
 • Halua kehittää ja kehittyä
 • Alempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva osaaminen

Miksi Varma?

Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä ja ammatillisen kasvun mahdollisuuden työeläkevakuuttamisen näköalapaikalla huippujengissä. Varmassa sinua odottavat osaavat kollegat, innostava esihenkilö ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Osaamisen kehittäminen ja jakaminen ovat meillä osa arkea. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat luottamus, ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten hyvinvoinnista ja osaamisesta sekä yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Uskomme, että kun töissä voi olla oma itsensä, pääsee paremmin hyödyntämään koko potentiaaliaan.

Työtä voit tehdä meillä toimistollamme Salmisaaressa tai etänä, eli siellä missä syntyy parasta tulosta. Tiesitkö muuten, että Varma on esteetön työpaikka? Lue lisää Varmasta työnantajana ja tutustu meihin katsomalla video Me varmalaiset - Työelämän supersankarit (YouTube). Toimintaamme pääset tutustumaan tarkemmin vuosi- ja yritysvastuuraportistamme

Meillä on tarjota yksi vakituinen sekä useampi noin vuoden (2022) mittainen määräaikainen työsuhde. Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antavat

 • Annakaisa Rintala p. 040 575 4753, to 21.10. klo 9–10 ja pe 22.10. klo 13–14.
 • Hanne Lehtosalo p. 040 773 2961, ma 25.10. klo 9–10 ja 27.10. klo 15–16. 

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 31.10.2021. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot