(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun ammattilaisia
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Helsingin Seudun Osuuspankki hakee pääkaupunkiseudulle määräaikaisiin työsuhteisiin kokoaikaisia

Asiakaspalvelun ammattilaisia

työskentelemään pankin neuvontapalveluissa monipuolisissa tehtävissä. Tehtävässä neuvot asiakkaitamme sekä vastaat sujuvasta ja laadukkaasta asiakaskokemuksesta sekä parhaiden päivittäisasiointiin liittyvien ratkaisujen myymisestä asiakkaillemme. Selvität rohkeasti asiakkaidemme tarpeet ja löydät juuri heille sopivat ratkaisut. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

Odotamme sinulta

  • myyntihenkisyyttä ja tuloksentekokykyä
  • innostunutta ja yritteliästä asennetta
  • intohimoa asiakastyöhön
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä vähintään toisen asteen koulutusta.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä koulutamme sinut tehtävään työsuhteen alussa. Taustasi voi olla esimerkiksi täysin toiselta toimialalta. Sinulta löytyy joustoa työaikojen suhteen ja olet valmis työskentelemään eri tiimeissämme ympäri pääkaupunkiseutua.

Tämä on loistava mahdollisuus ottaa ensiaskeleesi finanssimaailmassa tai syventää aiempaa osaamistasi ja kokemustasi. Pääset kehittämään myyntitaitojasi ja rakentamaan asiantuntijuuttasi kivojen kollegoiden kanssa reilussa työympäristössä. Panostamme henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja meillä on erinomaiset uramahdollisuudet. Isona talona pystymme tarjoamaan myös monia muita mukavia etuja henkilöstöllemme. Palkkauksen osalta noudatamme rahoitusalan työehtosopimusta.

Tule mukaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelusuunnittelija Iina Välilä to 1.2. klo 10-11 ja to 8.2. klo 11-12, p. 050 5747427.

Jos innostuit tehtävästä, lähetä CV:si ja hakemuksesi oheisesta painikkeesta mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 18.2.2018 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot, yritysyhteydet sekä teetetään huumaisainetesti ja terveyskysely.