(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASPALVELUN AMMATTILAISIA (3), Joensuu
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
LähiTapiola-ryhmä on dynaaminen, kehittyvä, 100 %:sti asiakkaidensa omistama elämänturvayhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. Tarjoamme näköalapaikan terveyden, turvallisuuden ja talouden parissa. LähiTapiola Itä toimii Pohjois-Karjalan sekä Ylä- ja Koillis-Savon alueella ja palveluksessamme työskentelee 95 finanssialan ammattilaista.

 

Vahvistamme Joensuun Digicenteriämme ja haemme myynnillisiä

ASIAKASPALVELUN AMMATTILAISIA (3)  

tekemään asiakkaiden arjesta turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää.

Tehtäviisi kuuluvat niin inbound- kuin outbound -yhteydenotot asiakkaisiin; heidän tarpeiden tunnistamista ja sopivien ratkaisujen tarjoamista LähiTapiolan palveluista. Hoidat ammattitaitoisesti ja asiakaspalveluhenkisesti nykyisten ja uusien asiakkaiden arjen vakuuttamisen asioita.   

Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja käytät sujuvasti sähköisiä järjestelmiä, finanssialan kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Osaat kuunnella, mutta myös olla vakuuttava asiantuntija omassa tehtävässäsi.        

Tehtävä alkaa ensin määräaikaisena työsuhteena 30.4.2019 asti (tai jopa kesän yli), mutta kyvykkäällä henkilöllä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle hyvät ja monipuoliset LähiTapiolan palvelutuotteet minkä parissa tehdä työtä, näköalakentän vakuutusalalle, loistavien työkavereiden tuen sekä kuukausipalkan.  Järjestämme hyvän perehdyttämisen työhösi ja mahdollisuuden kasvaa työssäsi elämänturvan ammattilaiseksi.

Jos koet myynnillisen asiakaspalvelutyön omaksesi, niin ota yhteyttä pian! 

Tutustu LähiTapiolaan ja katso esittelyvideo:  www.youtube.com/watch?v=BC7j9q7Z42k   

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Pia Leinonen 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi 

Hae tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 11.10.2018 sivullamme www.manpower.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.