(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun ammattilainen
Oy Moccamaster Nordic Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Etsimme hyvähenkiseen pieneen tiimiimme aktiivista ja positiivista

ASIAKASPALVELUN AMMATTILAISTA

Tehtävässäsi vastaat Moccamasterin asiakaspalvelusta. Vastuullasi ovat sekä kuluttajia varten suunnattu asiakaspalvelu, jota pääsääntöisesti ohjaamme kotisivujemme kautta järjestelmäämme sekä huollon asiakaspalvelu. Ymmärrät, että hyvin ja asiallisesti hoidetut asiakastapahtumat ovat paras tapa syventää asiakastyytyväisyyttämme, sillä tarjoamamme premium-tuotteet tarvitsevat tuekseen premium-luokan asiakaspalvelua. Meillä on mittava määrä vaativia jälleenmyyjiä ja paljon ulkoisia huoltokumppaneita. Kuluttajia ja huoltokumppaneitamme varten on molemmille omat järjestelmät, joiden käyttäjänä ja kehittäjänä toimit. Teet läheistä yhteistyötä myyntikoordinaattorimme kanssa ja tuette ja tuuraatte toinen toisianne.

Sinulla on tehtävään soveltuva, esimerkiksi kaupallinen koulutus mutta ennen kaikkea kokemusta laadukkaasta asiakaspalvelutyöstä. Olet järjestelmällinen, tehokas ja joustava tiimipelaaja, joka kykenee pitämään langat käsissä ja priorisoimaan asioita ajoittain hektisessäkin työympäristössä. Et hermostu vaativien asiakkaidemme kanssa käymistäsi yhteydenotoista vaan osaat hoitaa asiat tyylikkäästi parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Puhut ja kirjoitat riittävän hyvin suomen ja englannin kielellä. Microsoft Office -ohjelmien käyttö on sinulle tuttua. Käytämme Dynamics 365 -toiminnanohjausjärjestelmää.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän tunnetun brändin parissa. Pääset kehittämään itseäsi ja omaa osaamistasi organisaation tuella. Työyhteisömme on tiivis ja hyvähenkinen. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta; meillä on kattavat työterveyspalvelut samassa rakennuksessa sekä liikuntaseteli- ja lounasetu.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin rekrytointikoordinaattori Peppina Auvola-Junttonen, puh. 044 2361 600, varmimmin ti 14.1. ja pe 17.1. klo 8-10 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteessa www.arespartners.fi ma 20.1.2020 mennessä.