(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun ammattilainen
Nets Denmark A/S, Finnish Branch

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Etsimme Nets Oy:lle Helsingin Vallilaan vahvistusta Back Office -tiimiin yritysasiakasrajapintaan! Tarvitsemme joukoomme asiakaspalvelun ammattilaisen kokoaikaiseen tehtävään. Oletko se juuri sinä?

Etsimme nyt asiakkaallemme Nets Oy:lle asiakaspalvelun asiantuntijoita monipuoliseen tehtävään back office-tiimiin. Tarjoamme kokoaikaisen ja määräaikaisen työsuhteen 31.8.2019 saakka.

Tiimissä työskennellään arkisin toimistoaikoina. Toimisto sijaitsee Helsingin Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tässä tehtävässä pääset mukaan osaksi isoa kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi kattavan perehdytyksen, tiimin tuen ja ympäristön, jossa arvostetaan ja luotetaan työntekijöihin.

Yksikään päivä Netsillä ei ole samanlainen; tehtäviisi kuuluu mm. Suomen ja/tai Ruotsalaisten kauppiaiden hankintaan liittyvät erilaiset taustatehtävät, olemassa olevien asiakkaiden sopimuksien muutokset, vastuu prosessien jatkuvasta parantamisesta ja toimintamallien kehityksestä omassa roolissasi. Roolissasi olet yhteydessä päivittäin niin ulkoisiin kuin sisäisiin sidosryhmiin, joten arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen päätökseen tekoon.

Tehtävässä palvellaan Suomen ja/tai Ruotsin markkinan kauppiaita, joten arvostamme mikäli löydämme henkilön, jolta sujuu asiakaspalvelu myös ruotsin kielellä. Tämä ei ole kuitenkaan ehdoton vaatimus. Viestithän kuitenkin sujuvasti englannin kielellä.

Odotamme sinulta organisointitaitoja ja paineensietokykyä sekä hyvää ongelmanratkaisutaitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta puhelinasiakaspalvelusta, soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa työkokemusta esim. rahoitus- tai pankkialalta.

Tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden lisäksi ympäristön, jossa pääset osallistumaan toiminnan kehitykseen ja oppimaan uutta. Arvostamme innovatiivisuuttasi, näkemyksiäsi ja ideoitasi! Toivomme sinun jättävän hakemuksen mahdollisimman pian. Varmista paikkasi nopeasti, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Otamme vastaan hakemukset Baronan rekrytointijärjestelmämme kautta. Jos jokin jäi mietityttämään, niin soitathan vastaavalle Piia Laitilalle 0505065144 ti-to klo 9-10 tai laita sähköpostia (piia.laitila@barona.fi).