(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun ammattilainen, Vestia Oy
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Vestia Oy on Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla toimiva 16 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö. Huolehdimme noin 100 000 asukkaan jätehuollosta. Yhtiön päätoimipaikka on nykyaikaisissa tiloissa Ylivieskassa. Yli 10 miljoonan euron liikevaihto syntyy 20 jätealan ammattilaisen voimin.

Haemme Vestia Oy:n palvelukseen Ylivieskaan vakituiseen työsuhteeseen

Asiakaspalvelun ammattilaista

Tulet työskentelemään viihtyisissä toimitiloissamme osana palvelutiimiä, jossa saat tukea ja pääset kehittymään työssäsi.

Odotamme sinulta reipasta ja oppimishaluista asennetta. Olet järjestelmällinen, tarkka ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Toivomme, että sinulta löytyy aitoa halua palvella asiakkaitamme ja työskennellä tiimissämme. Arvostamme myös sujuvia viestintätaitoja ja paineensietokykyä.

 Perus IT-taidot katsomme eduksi. Päivittäisessä käytössämme ovat seuraavat ohjelmat:

  • Microsoft Office -ohjelmat, erityisesti Excel ja Word
  • JHL
  • TCS
  • WiceMaster

 Tehtävä sisältää:

  • asiakasneuvontaa ja lajitteluopastusta
  • asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse tai muita sähköisiä asiointikanavia hyödyntäen
  • tyhjennystilausten, reklamaatioiden ja muiden yhteydenottojen käsittelyä ja kirjaamista ajo-opastusjärjestelmään ja asiakasrekisteriin
  • tapahtumakirjausten tarkistusta, asiakirjojen arkistointia ja asiakasrekisterin ylläpitotehtäviä
  • jätekuormien vastaanottoa, punnitsemista ja kirjaamista

Työ alkaa marraskuussa tai sopimuksen mukaan. Saat hyvän perehdytyksen tehtävän suorittamiseen. Toivomme sinulta myös halua kehittyä työssäsi tulevaisuudessa ja olemme myönteisiä tarjoamaan koulutusta tehtävässä kehittymisen tueksi.

Palkkaus: AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän myötä pääset nauttimaan myös yhtiömme kattavista henkilöstöeduista.

Hakemukset: Valintaprosessin toteuttajana toimii Uniflex henkilöstöpalvelut. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.10.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi - sivujen kautta.

Lisätiedot: Uniflexin HR koordinaattori Jannika Erkkilä puh. 040 689 1052 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas. puh. 050 913 4065.