(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun ammattilainen puhelinpalveluun
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Oletko etsimässä kokoaikaista toimistotyötä kansainvälisestä rahoitusalan yrityksestä? Mikäli vastasit kyllä, kannattaa jatkaa lukemista!

Etsimme kansainväliselle rahoitusalan asiakkaallemme Helsinkiin asiakaspalvelun ammattilaista noin puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 8-18.30 välille ja kerran kuukaudessa lauantaivuoroon klo 10-16, josta saat viikkovapaan.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja katsomme eduksesi aiemman kokemuksen rahoitusalalta. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa asiakaspalautteen kerääminen ja kirjaaminen järjestelmään, asuntolainahakemuksien esikäsittely, luottorajan korotukset, perintä sekä kortin eduista kertominen asiakkaille. Tärkeimpinä työkaluinasi ovat puhelimen ja sähköpostin lisäksi erilaiset järjestelmät, joten hyvillä tietoteknisillä taidoilla pääset nopeasti työhön kiinni. Päiviäsi auttaa hyvä Office - ohjelmiston tuntemus.

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä aikaansaavaa ja oma-aloitteista otetta työhön. Ethän pelkää kiireistäkään työpäivää, etkä kiperässäkään tilanteessa jää sanattomaksi. Suomen kielen taitosi on sujuvaa ja pystyt palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä. Erityisen iloiseksi teet meidät sujuvalla ruotsin kielen osaamisella!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Mikäli työtehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetäthän hakemuksesi pikimmiten! Viimeistään kuitenkin 19.8.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Minkkinen joko sähköpostitse sanna.minkkinen@barona.fi tai puhelimitse, p. +358 44 033 4356.