(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASPALVELUN AMMATTILAINEN, Joensuu
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
LähiTapiola-ryhmä on dynaaminen, kehittyvä, 100 %:sti asiakkaidensa omistama elämänturvayhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. Tarjoamme näköalapaikan terveyden, turvallisuuden ja talouden parissa. LähiTapiola Itä toimii Pohjois-Karjalan sekä Ylä- ja Koillis-Savon alueella ja palveluksessamme työskentelee 95 finanssialan ammattilaista.

Vahvistamme Joensuun Digicenteriämme ja haemme myynnillistä

ASIAKASPALVELUN AMMATTILAISTA
tekemään asiakkaiden arjesta turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää.

Tehtäviisi kuuluvat niin inbound- kuin outbound -yhteydenotot asiakkaisiin; heidän tarpeiden tunnistamista ja sopivien ratkaisujen tarjoamista LähiTapiolan palveluista. Hoidat ammattitaitoisesti ja asiakaspalveluhenkisesti nykyisten ja uusien asiakkaiden arjen vakuuttamisen asioita.

Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja käytät sujuvasti sähköisiä järjestelmiä, finanssialan kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Osaat kuunnella, mutta myös olla vakuuttava asiantuntija omassa tehtävässäsi.

Tehtävä on alkuun määräaikainen työsuhde 6 kk. Työsuhde solmitaan ManpowerGroup Oy:n kanssa, jatkossa kyvykkäällä henkilöllä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle hyvät ja monipuoliset LähiTapiolan palvelutuotteet minkä parissa tehdä työtä, näköalakentän vakuutusalalle, loistavien työkavereiden tuen sekä kuukausipalkan. Järjestämme hyvän perehdyttämisen työhösi ja mahdollisuuden kasvaa työssäsi elämänturvan ammattilaiseksi. Jos koet myynnillisen asiakaspalvelutyön omaksesi, niin ota yhteyttä pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Pia Leinonen 040 570 1065 ja tehtävään haetaan www.manpower.fi sivun kautta ja muistathan ladata päivitetyn CV hakemuksen liitteeksi.