(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelun ammattilainen How Violins Oy:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019
Oletko todellinen can-do asenteen omaava asiakaspalvelija, jolle laadukkaan asiakaskokemuksen luominen on lähellä sydäntä? Etsimme nyt myymälän asiakaspalvelijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen asiakkaallemme How Violins Oy:lle Helsinkiin. Tehtävässä pääset vastaamaan yrityksen laadukkaasta asiakaskokemuksesta ja muista myymälän ylläpitämiseen liittyvistä tehtävistä todellisella ydinpaikalla Helsingin keskustassa.
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista myymälän asiakaspalvelijaa How Violinsille Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina How Violinsilla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään uniikissa yrityksessä, jonka myymälä sijaitsee näköalapaikalla Etu-Töölössä. Tehtävänäsi on tarjota korkealuokkaista asiakaspalvelua viuluja myyvässä ja huoltavassa elämysmyymälässä. Vastaat yrityksen arvojen mukaisesta asiakaspalvelusta huolehtimalla asiakkaiden tarpeista. Työkenttänäsi toimii How Violinsin idyllinen liiketila, jonka olohuoneessa asiakkaat voivat rentoutua. Ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen mahdollistamisen lisäksi ylläpidät yrityksen nettisivuja WordPress ohjelmaa käyttäen, pidät huolta liiketilan yleisilmeestä sekä vastaat yrityksen sosiaalisen median kanavista.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Asiakaspalvelutehtävät myymälän puolella
* Nettisivujen päivittäminen (tuotekuvat ja tekstit WordPress ohjelmaa käyttäen)
* Sosiaalisen median ylläpitäminen
* Muut myymälän oheistehtävät (inventaario ja liikkeen ylläpito)


Tehtävä sopii sinulle, joka olet oma-aloitteinen ja positiivisen luonteen omaava asiakaspalvelija. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään ainutlaatuisessa yrityksessä, samalla kehittyen korkealuokkaisessa asiakaspalvelutyössä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö todella nauttii asiakaspalvelutyöstä ja on omillaan vaihtelevissa asiakaspalvelutilanteissa. Olet oma-aloitteinen ja tarkka työntekijä rautaisella tilannetajulla varustettuna. Sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Erityisesti katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen myymälän puolelta. Lisäksi sinulta löytyy visuaalista silmää ja omaat sujuvan suomen sekä englannin kielen taidon.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Erinomaiset asiakaspalvelutaidot
* Proaktiivinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen tapa työskennellä
* Kesken tai jo suoritettuna solveltuvat korkeakouluopinnot
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Positiivinen asenne
* Visuaalista silmää nettisivujen ylläpitoa varten
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta verkkosivujen päivittämisestä, sosiaalisesta mediasta ja osaat käyttää WordPress ohjelmaa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: 15-37,5h/vko, 2-3pvä/vko. Heinäkuun ajan liike kiinnni (ei työtunteja). työpäivät sijoittuvat ma-la päiville. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan kykyä sitoutua työskentelemään lauantaisin.

Kesto: Määräaikainen, 12 kuukautta

Paikka: Mechelininkatu 28b, 00100 Helsinki,

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
How Violins on Helsingin keskutassa sijaitseva elämyspuoti, jonka toiminnan ydin on jousisoittimien myynnissä, huollossa ja restauroinnissa. Avoin työpaja tarjoaa korjausarvioita, neuvoja sekä korjaustöitä soittimiin. How Violinsissa yhdistyvät tinkimätön laatu, luovien ihmisten yhdistäminen ja kodikas miljöö, joka konkretisoituu yrityksen idyylisessä toimitilassa. Lue lisää yrityksestä https://www.howviolins.fi/