(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelumyyjä
Volvo Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Löydämmekö seuraavaksi sinut vastaanottamassa asiakkaitamme tiskillä hymyssä suin? Haemme Vantaan Volvo Truck Centeriin

ASIAKASPALVELUMYYJÄÄ

Asiakaspalvelussamme työskentelee viisi loistavaa raskaan kaluston asiakaspalvelun ammattilaista. Tiimissä puhalletaan yhteen hiileen ja jeesataan kavereita. Haemme tiimiimme vahvistusta, jotta asiakaspalvelumme taso pysyy jatkossakin hyvänä. 

Asiakaspalvelumyyjä on asiakkaidemme ensimmäinen kontakti, kun he tuovat kuorma- tai linja-autoa huoltoon tai soittavat varatakseen huollon. Sinun tehtäväsi on päästä selville asiakkaan ongelmasta heti ensimmäisessä keskustelussa ja ohjata asiakkaan ajoneuvo eteenpäin ammattitaitoisille mekaanikoillemme. Koska asiakkaamme ovat ammattiautoilijoita, on sinunkin tiedettävä, missä autossa on kytkin ja mitä virkaa ahtimella on autossa. Töiden vastaanoton ja korjaamotyön myynnin lisäksi pidät yhteyttä asiakkaisiin, myyt varaosia sekä laskutat kauttasi tulleet työt. Asiakaspalvelutiskillämme on välillä hulinaa, joten hyvä paineensietokyky on tehtävässä olennaista. 

Meille asiakas on ykkönen ja asiakkaidemme autojen käyttöaste on kaikki kaikessa. Sinä olet tässä merkittävässä osassa. Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset paljon halua palvella asiakkaita hyvin ja intoa kehittyä tehtävässä. Sinulla pitää olla kyky ja halu viestiä selkeästi ja asioita edistävällä tavalla suomeksi ja englanniksi. 

Tarjoamme sinulle mukavan ja rennon työyhteisön, hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä ajantasaiset tietojärjestelmät, joilla teet työtäsi. Tule osaksi osaavaa ja mukavaa joukkoamme! 

Täytä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 30.6.2019 osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelutiimin vetäjä Kaj Landgärds, puh. 010 655 5661.