Asiakaspalvelullisia autoalan osaajia hakusessa!
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Ovatko autot intohimon kohteesi? Nautitko asiakaspalvelusta sekä työstä, jossa pääsee tekemään käsillä? Onko kiikarissa vakituinen siisti sisätyö? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä etsimme asiakkaillemme Helsinkiin sekä Vantaalle vakituisiin työsuhteisiin tekijöitä tekemään autojen pieniä korjaustöitä. 

Tehtävä edellyttää ainoastaan kahta seikkaa:
- b-ajokorttia
- suomen kielen taitoa

Toki myös erinomaiset asiakaspalvelutaidot ovat tässä työssä vaatimus, sillä huolehdit hyvästä asikaskokemuksesta aina asiakkaan vastaanottamisesta auton luovutukseen saakka. Työpäivän aikana voit tukeutua aina tiimin tukeen, sillä pääset työskentelemään mahtavien kollegoiden kanssa.

Itse korjaustyöhön saat hyvän perehdytyksen ja koulutuksen kokeneempien osaajien opastuksessa. Tehtävään perehdytetään siis täysin.

Tarjoamme vakituisen työn, jota tehdään arkisin kello 7-17 aikavälillä, viikonloppuisin ei ole töitä.

Jätäthän hakemuksesi jo tänään, jos hakusessasi on vakituinen työ ja autoala kiinnostaa!


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jaana Puhakka-Tanke
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 347 5325
jaana.puhakka-tanke@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
 
Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot