Asiakaspalvelukoordinaattori
SYNLAB Analytics & Services Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

SYNLAB Analytics & Services Finland Oy tarjoaa monipuolisia asiantuntija-, laboratorio-, ja mittauspalveluja ympäristötekniikan alueella. Laboratoriossamme tutkimme mm. maa-, vesi-, rehu-, ruoka- ja ravintolisänäytteitä. Vuoden 2021 alusta alkaen olemme olleet osa SGS konsernia.

Haemme nyt Karkkilassa sijaitsevaan ympäristölaboratorioomme

ASIAKASPALVELUKOORDINAATTORIA

Asiakaspalvelukoordinaattorina osallistut laboratorion toimintaan liittyviin monipuolisiin tehtäviin. Pääasiallinen tehtäväsi on asiakaspalvelusta huolehtiminen. Tehtäviisi kuuluu näytevirtojen oikea-aikaisuuden seurannat tilauksesta lähtien aina järjestelmäkirjaukseen ja tulosten raportointiin asti. Osallistut aktiivisesti asiakaspalvelupisteen päivittäisrutiineihin mm. vastaamalla asiakaskyselyihin ja varmistamalla logistiikan sujumisen ja mahdollistamalla kirjaukset laboratorion järjestelmään.  Tarkempaa tehtävänkuvaa ja vastuita voidaan muokata valittavan henkilön mukaan.

Sinulla on kemian alan koulutus (esimerkiksi analyytikko, insinööri, kemisti tai mikrobiologi) ja jo jonkin verran kokemusta ympäristölaboratoriossa työskentelystä. Lisäksi aiempi kokemus vastuullisista tehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme sinulta valmiutta suorittaa vaihtelevia tehtäviä laboratoriossa ja ottaa vastuuta laboratorion toiminnan sujuvuudesta. Olet aikaansaava, haluat kehittyä ja innostut uuden oppimisesta. Olet tottunut toimimaan joustavasti muuttuvissa tilanteissa ja osaat toimia myös kiireen keskellä. Tehtävän hoito edellyttää englannin kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä- ja vuorovaikutustaitoja.

Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja toimintaamme. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2021 loppuun.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 28.2.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen fi.rekry@synlab.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Asiakaspalvelukoordinaattori – Oma nimi”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä antaa SYNLAB A&S Finland Oy:n toimitusjohtaja Outi Salonen puh. 040 1996 133, soittoajat 17.2.2021 klo 11-12 ja 24.2.2021 klo 14-16. Lisätietoja SGS:stä työnantajana löydät osoitteesta https://tyopaikat.oikotie.fi/yritys/sgs-fimko-oy/09785385. Lisätietoja palveluistamme löydät osoitteesta www.sgs.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot