(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelukoordinaattori
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja aikaansaavaa asiakaspalvelukoordinaattoria digitaalisten palveluidemme Customer Succes -tiimiin Helsingin Sörnäisiin.

Asiakaspalvelukoordinaattorina neuvot asiakkaita tuotteidemme käytössä, avustat heitä tilauksiin liittyvissä asioissa sekä hoidat laskutusta. Digitaalisten palveluidemme asiantuntevassa tiimissä pääset toimimaan viimeisimmän koulutustekniikan parissa. Lisäksi tuotat arvokasta asiakasdataa ja tuot havaintosi sekä kehitysehdotuksesi rohkeasti esille. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme helppo, luotettava ja laadukas palvelukokonaisuus.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä laadukasta asiakaspalveluasennetta. Suomen, ruotsin ja englannin kielen hyvä kirjallinen sekä suullinen taito ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja olet kiinnostunut tietojärjestelmistä sekä niiden hyödyntämisestä. Otat uudet järjestelmät ja toimintatavat haltuun nopeasti. Arvostamme aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja erityisesti laskuttamisesta. Odotamme oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta sekä tahtoa kehittyä työssä. Olet työskentelyotteeltasi luova, mutta saat asiat tapahtumaan myös käytännössä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- sekä kirjalliset viestintätaidot ja aito halu ymmärtää asiakasta ja hänen haasteitaan. Tehtävässä tarvitset myös myyntihenkisyyttä sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä.

Tiimissämme pääset hyödyntämään aiempaa osaamistasi sekä kehittämään itseäsi. Tarjoamme sinulle osaavan, motivoituneen ja hyväntuulisen työyhteisön sekä loistavan mahdollisuuden toimia Suomen johtavassa turvallisuuskoulutuksen ja -kehityksen edelläkävijäyrityksessä. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.01.2021 osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ . Käynnistämme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana.