Asiakaspalvelukoordinaattori
Kiwa Inspecta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Haemme Helsingin Sörnäisiin asiakaspalveluhenkistä ja aikaansaavaa asiakaspalvelukoordinaattoria liiketoiminnan tukitehtäviin. Liiketoiminnan tuen tiimissä toimit asiakasrajapinnassa asiantuntijoidemme tukena. Monipuolinen tehtävä sisältää mm. laskutustehtäviä, tietojärjestelmän ylläpitoa, matkalaskujen tarkastamista sekä asiakaspalvelua. Tehtävän asiakasrajapinta koostuu organisaatiomme omista asiantuntijoista sekä ulkoisista asiakkaista. Työtehtävässä menestyminen edellyttää halua tuottaa laadukasta asiakaskokemusta kaikille asiakkaillemme.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä laadukasta asiakaspalveluasennetta. Aiempi kokemus laskutustehtävistä sekä monikanavaisesta asiakaspalvelusta on eduksi. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet, sujuvat MS Office –ohjelmistojen käyttötaidot ja olet kiinnostunut tietojärjestelmistä sekä niiden hyödyntämisestä. Otat uudet tietojärjestelmät haltuun nopeasti. Haluat kehittää omaa työtäsi ja innostut muutoksesta. Olet ongelmanratkaisutaitoinen ja toimit tehokkaasti ja joustavasti vaihtuvissa ja ajoittain hektisissäkin tilanteissa. Sinulla on yhteistyötä rakentava ja positiivinen työote sekä aito halu oppia ja ymmärtää organisaation liiketoimintaa myös oman tehtäväkentän ulkopuolelta. Olet tarkka, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimityöskentelijä, joka kykenee kuitenkin myös itsenäiseen tekemiseen. Työssäsi tarvitset englannin kielen taitoa sekä jonkin verran matkustusvalmiutta.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, iloisen ja kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/  viimeistään 1.12.2020.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400959
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Tiiminvetäjä Anna Pohjonen puh. 050 471 0392, etunimi.sukunimi@kiwa.com 20.11. klo 9-11 ja 26.11. klo 12-14