(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelukoordinaattori
Huhtamaki Foodservice Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Haemme Hämeenlinnassa sijaitsevaan toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen

ASIAKASPALVELUKOORDINAATTORIA

toimen nykyisen haltijan siirtyessä uusiin haasteisiin. Asiakaspalvelukoordinaattorina vastaat sinulle nimettyjen B-to-B -asiakkaiden kokonaisvaltaisesta asiakaspalvelusta kaikilla markkina-alueilla. Ensisijainen työtehtäväsi on asiakkailta sähköpostitse saapuvien ostotilausten käsittely ja siihen liittyvä hinta- ja asiakastietojen hallinnointi sekä varastosaldojen seuranta. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu myös vientikuljetusten järjestely ja reklamaatioiden käsittely sekä mahdollinen uusasiakashankinta tai muu asiakaskontaktointi. Toimit osana asiantuntevaa asiakaspalvelutiimiämme tiiviissä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa ja työpanoksesi vaikuttaa merkittävästi asiakastyytyväisyyteen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelutyössä kansainvälisessä toimintaympäristössä vastavalmistuneella tehtaallamme.

Ota yhteyttä, jos

  • Olet oma-aloitteisesti toimeen tarttuva ja työskentelyotteesi on asiakaspalveluhenkinen ja itsenäinen
  • Sinulla on positiivinen Can do -asenne
  • Pidät myös rutiininomaisista tehtävistä
  • Pystyt tarkkaan työskentelyyn kiireenkin keskellä
  • Sinulla on kaupallinen koulutus tai kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Olet yhteistyökykyinen tiimityöntekijä ja taitava viemään asioita käytännön toiminnaksi
  • Hallitset tietotekniikan hyvin (MS Office), kokemus tuotannonohjausjärjestelmistä on eduksi
  • Erinomainen englannin ja suomen kielen taito on edellytys tehtävässä suoriutumiseen, ruotsin kielen taito on iso plussa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen 16.2.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikö Tanja Mäenpää puh. +358 10 686 7071, soittoajat 6.2. klo 9 – 10 sekä 13.2. klo 13 – 14.

Join us to shape the future together!