Asiakaspalvelukoordinaattori
Puumerkki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Valtakunnallinen asiakaspalvelutiimimme palvelee sisäisiä ja ulkoisia asiakkaitamme joustavasti puhelimitse sekä sähköpostilla. Asiakasyhteydenottojen lisäksi tiimimme vastaa asiakaspalveluun liittyvistä taustatöistä ja tarjoaa tukea Puumerkin toimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Asiakaspalvelukoordinaattori

Haemme Ouluun asiakaspalvelukoordinaattoriksi äitiyslomansijaista. Työtehtäviin kuuluu mm. tilausten ja tarjousten tekemistä, reklamaatioiden käsittelyä, asiakastilien hallintaa sekä kuljetusten selvittämistä. Työ on pääsääntöisesti puhelin- ja päätetyöskentelyä, mutta sinulla tulee olla valmius käydä myyjien kanssa asiakastapaamisissa. Meillä pääset tekemään työtä ammattitaitoisen, innostuneen ja nuorekkaan tiimin kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta myynti ja/tai asiakaspalvelusta. IT-taitosi on ajan tasalla ja omaksut uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja pystyt tarkkaan ja järjestelmälliseen työskentelyyn myös paineen alla.

Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Rakentamiseen ja puualaan liittyvä kokemus ja/tai koulutus auttaa selviämään tehtävistä paremmin. Olet tärkeä osa pientä ja motivoitunutta joukkoa ja työpanoksesi vaikuttaa myös merkittävästi asiakastyytyväisyyteen. Siksi työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä asiakaslähtöistä ajattelua.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluemyyntipäällikkö Esko Heikka, puh. 0400-465 785

Laita hakemus, CV palkkatoiveineen 28.1.2020 mennessä oheisesta linkistä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot